Ай Ти Консулт България - ИТ услуги и решения, Софтуер, Архивиране backup, VoIP

Ай Ти Консулт България е фирма специализирана в разработката, внедряването и поддръжката на услуги и решения за бизнеса в областта на информационните и интернет технологии. Независимо колко голям е Вашият бизнес ние имаме подходящо решение за Вашите нужди.
Предлагайки най-новите и иновативни решения ние се стремим да намалим и оптимизираме максимално разходите Ви за техническа поддръжка, хардуер и ИТ услуги. Нашата основна цел е качеството на нашите услуги да е на най-високо ниво, а използването на софтуер с отворен код гарантира намаляването на разходите за клиентите ни. Ние сме липсващата част от Вашия пъзел Водени от нашите принципи и цели ние привлякохме в екипа си професионалисти с богат опит в областта, които могат да разрешат всеки Ваш проблем. Предлагането на ИТ Аутсорсинг и консултантски услуги от най-високо ниво гарантира високо качество и рентабилни бизнес решения за нашите клиенти и партньори.
Ай Ти Консулт България предлага широк спектър от услуги включващи - софтуерни и хардуерни продукти и решения, сигурност и защита на данни, архивиране на данни, консултации, техническа поддръжка, абонаментни програми и много други.