Аква Сървис - Ремонт на бани

Aвариини ВиК услуги и Ремонти!
Отпушване на канали, отстраняване на течове и аварии, смяна на ВиК тръби в апартаменти, монтаж на радиатори и санитарния!
Присъединяване към уличната мрежа на тръбопроводи, изграждаме цялостни ВиК трасета и разводки, направа на изкопи. Изграждаме отоплителни инсталации с водна риза на дърва, въглища, пелети, екобрикети, газ, ток и нафта, работим със всички съвременни материали!
Извършване на ЦЯЛОСТЕН ремонт на бани с PVC плоскости – един практичен, иновативен и функционален метод на цена 2999лв. всичко
PVC облицовките са идеално решение за оформяне на интериора на вашата баня и тоалетна, тяхните водоустойчиви качества правят панелите изключително подходящи за влажни помещения включително кухни, гаражи и др.
За разлика от други подобни технологии, облицоването с PVC плоскости, особено в банята е не само рационално (предвид предпазването от влага и мухъл), но и много практично решение, защото загубата на отпадъчен материал е сведена до минимум. Освен това системата позволява облицовките да се сглобяват по дължина, без да се налага използването на допълнителни свързващи профили.

Веднъж монтирани панелите са трайни и издръжливи, нуждаят се само от радко почистване с обикновени почистващи средства. Избягвайте използването на абразивни и съдържащи хлор агресивни средства. Не се препоръчва използването на разтворители.