Дозатори, диспенсъри, сешоари за ръце ,ароматизатори, препарати

"КАТРИН МАКС" е фирма създадена през 1998 г. изцяло с български капитал и с дейност, насочена към прилагане на световните технологии и материали, необходими за поддържане на високо ниво на хигиена във всички сфери на обществения живот: хранително-вкусова промишленост, хотелиерство и ресторантьорство, здравни и образователни заведения,детски градини, административни и бизнес сгради и офиси и др.

Ориентирана към високите изисквания на потребителите за използване на продукти с доказано качество и за комплексност на доставките, днес "КАТРИН МАКС" предлага богат асортимент от артикули за професионална употреба: няколко серии дозатори и диспенсъри за обществена хигиена, автоматични сешоари за ръце, кърпи за ръце, тоалетна хартия, домакински и промишлени ролки, хартия за ръце, препарати и уреди за почистване, индустриална хартия, пасти и каши за ръце.

Клиентите ни могат да се възползват от нашата консултация още на етап проектиране на санитарните помещения и обществените сгради, а впоследствие да получат от нас цялостна програма за оптимизиране на санитарното обслужване. Служителите ни осъществяват доставки на място и безплатен монтаж на санитарно-хигиенното оборудване.

Наши клиенти са фирми от Пловдив, София, Варна, Велико Търново, Русе, Габрово, Плевен, Бургас.

В шоурума на фирмата е изложена пълната гама дозатори за течен сапун, хартиени кърпи за ръце, тоалетна хартия, покривала за тоалетна чиния, електронни ароматизатори, сешоари за ръце и коса, както и уреди за безконтактна хигиена - с фотоклетка и лакетен бутон, уреди и професионални препарати за почистване, средства за премахване на вредители: насекоми, гризачи и др.

"КАТРИН МАКС" е официален представител за България на:

KATRIN-METSA TISSUE - компания, стояща в челните места в световното производство и преработка на хартия за ръце и хартиени продукти;

EKA PLAST - Полша - производител на дозатори за обществена хигиена от пластмаса и стоманa;

VOIGT - производител на препарати за професионално и индустриално почистване;

LINEA - мопове, аксесоари и сервизни колички за професионално почистване.

Успехът на "КАТРИН МАКС" се дължи на силата на екипа, който сме изградили през годините.

Наша основна задача е да гарантираме сигурността на нашите потребители и на нашите служители, което постигаме чрез осъществяване на политика на коректност и почтеност в човешките и бизнес отношенията.

Желанието ни е да пазим хората, да пазим и природата, поради което се стремим непрекъснато да развиваме и усъвършенстваме системите и продуктите, които предлагаме на пазара.