Авточасти и аксесоари | Директория с български сайтове

Автоморги и авточасти втора ръка

Публикуване на безплатни обяви за:авточасти втора ръка,каталог на автоморгите в България,нови и втора употреба гуми и джанти.
Възможност за търсене по индивидуална част.Най-големия каталог на автоморги за страната.

Мото Гард - ARC

Не се явява добавка. Съвместим е с всякъкъв вид моторно масло и смазочен материал. Въздейства непосредствено на металите в двойките на триене, като не променя свойствата на смазочният материал. Напълно предотвратява контакта „метал-метал”, синтезира в местата на контактите слой металокерамика-материал с уникални физико-механични свойства. Възстановява и изглажда повърхностите. Има дълготраен ефект. Не съдържа тефлон, графит, молибден, мед и други металоплакиращи вещества. Обработката с Мото Гард-ARC е по време на експлоатация на автомобила.

Авточасти и автосервизи - национален каталог

Национален каталог за фирми, предлагащи авточасти и автоуслуги. Представени са автосервизи и магазини за резервни части, масла, гуми, акумулатори, АГУ и др. продукти за автомобили в София, Пловдив, Варна, Бургас и всички останали области в страната.

Акумулатори

Предлагаме ви акумулатори от над 20 производителя, всички на отлична цена и с гаранция за качество. В akumulatori.bg ще можете да купите вашите акумулатори бързо, лесно и удобно. Предлагаме ви и ниски цени за доставка и безплатен монтаж на място.

Гуми

Медина-Мед е фирма директен вносител на гуми от марките Michelin, Kleber, Kormoran,BF Goodrich, Continental, Semprit, Barum, America, Sportiva, General, Goodyear, Sava, Dunlop и Fulda. Разполага с магазини в Стара Загора, София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Казанлък и Пазарджик. Поръчка от онлайн магазина и доставка на място.

Авточасти от АВТОХИТ Трейд ООД - търговия на едро и дребно

Резервни авточасти и аксесоари за автомобили от доказани Европейски производители можете да намерите в търговските обекти на АВТОХИТ Трейд ООД. Фирмата е вносител и разпространител на висококачествени авточасти за най-разпространените автомобили като: Mercedes, BMW, Audi, Volkswagen, Peugeot, Seat, Skoda, Opel, Ford, Renault и Citroen. Търговските обекти на компанията ще откриете в градовете Бургас, Стара Загора, Варна, Пловдив и София.

Детски седалки за кола - Детски столчета за возене на деца в колата

Онлайн базирана медия, чиято цел е да промотира използването на детски седалки за кола. В страниците на сайта можете да откриете основните неща, които трябва да знаете и да спазвате, както и особености и подробности, които се пораждат в процеса на работа с продукти за детска безопасност в колата. За ползата от возенето в шведски детски столчета и посока обратна на движението.

Онлайн автоморги, авточасти втора ръка, качествени части втора употреба

Parts.bg е сайт за авточасти втора употреба.

Чрез Parts.bg ще откриете качествени употребявани авточасти за Вашия автомобил.

Сайтът се базира на нова за страната ни идея – да обедини търсенето и предлагането на пазара на авточасти втора употреба. Във няколко лесни стъпки вие пускате запитване за авточасти, което се отправя към автоморги от цялата страна, а те от своя страна ви връщат отговор при наличие на търсената част.

Нашата цел е чрез изградената мрежа от автоморги, които работят с нас, да Ви помогнем да откриете точната част, евтино и близо до Вашия дом или офис.

Автоцентър Видев, Стара Загора

Автоцентър Видев, Стара Загора - гуми за леки, лекотоварни и товарни автомобили, индустриални и селскотопански машини. Вътрешни и външни гуми за всякакъв вид автомобили.

Стара Загора
ул. Патриарх Евтимий 55

Он-лайн магазин за продажба на авто части на ниски цени

Онлайн магазин за продажба на нови и употребявани автомобилни части на изгодни цени. Тук ще намерите най-добрите оферти на автомобилни търговци от цялата страна. Купувайте качествени части за своето превозно средство с до 70% отстъпка в цената.

Разпространи съдържание