Промишленост

Всичко за неръждаемата стомана

Портал за обработката на неръждаема стомана. Неръждаемата стомана се различава по химични, физични и естетични характеристики от останалите стомани. В сайта са поместени най-добрите практики, както и основна информация за механичната обработка - рязане, шлайфане, заваряване, полиране.

Производство на народни носии,ученически униформи,мажоретни костюми,карнавални и сценични олекла и други.

Изработка на народни носии (Национални костюми)от всички области.Театрални, карнавални, исторически, на приказни герои, промоутърски и рекламни облекла, ученически униформи, униформи за работа, облекла за танци, секси костюми, облекла за заведения и хотели и специални за конкретен случай.
Предлага рекламни чанти, сувенири, шапки и други аксесоари. Върху всички облекла и аксесоари могат по желание на клиента да бъдат поставяни лога или други надписи от щампа или бродерия.

Сушени ябълки, череши, сливи

Струма Фрут предлага на Вашето внимание своите оферти за 100% натурални сушени плодове и зеленчуци с гарантирано качество и вкус. Ние разполагаме с квалифицирани служители и модерна техника за обработката на нашите продукти, за да осигурим на всички потребители най-висококачествените сушени плодове и зеленчуци.

Метални конструкции

Металика ООД се занимава с изграждане на Метални конструкции за различни цели. Метални конструкции за строителство, Метални конструкции за обществено ползване и Метални конструкции за частно ползване.

Изкуствени кожи

Изкуствени кожи от кск: изкуствени кожи за дамаска на мебели, изкуствени кожи за облекло и обувки. Качествени изкуствени кожи в различни цветове и десени.Изкуствени кожи от кск: изкуствени кожи за дамаска на мебели, изкуствени кожи за облекло и обувки. Качествени изкуствени кожи в различни цветове и десени.

Метали и поликарбонатни плоскости Габрово

Метали, Метали Габрово, Габрово, Ламарина,
Тръби,Неръждаеми стомани, Горещо валцувани стомани,

Проектиране на мебели

„Перфект Мебел” проектира, изработва и извършва монтаж на обзавеждане за дома и офиса. Ние изцяло сме се съсредоточили в производството на мебели по поръчка. Нашите продукти са перфектния избор за вас.

Мебели и обзавеждане

Фирма съсредоточила се изцяло върху производството на мебели по поръчка на конкурентни цени.Проектира, изработва и извършва монтаж на мебели за обзавеждане на дома и офиса.

Мебели и обзавеждане

Фирма съсредоточила се изцяло върху производството на мебели по поръчка на конкурентни цени.Проектира, изработва и извършва монтаж на мебели за обзавеждане на дома и офиса.

Изработка и монтаж на метални изделия и изделия от ковано желязо

Предлагаме производство и монтаж на метални изделия и изделия от ковано желязо - парапети, огради, врати, стълби, метални конструкции, решетки, портали, вътрешни врати, тенти, навеси, беседки, прегради, железни конструкции, железа, варна

Разпространи съдържание