Болести и лечение | Директория с български сайтове

Увеличена простатна жлеза или Доброкачествена простатна хиперплазия (ДПХ)-Определение

Увеличена простатна жлеза или Доброкачествена простатна хиперплазия (ДПХ)- Цялостен преглед обхващащ симптомите, причините, лечението и профилактиката на хипертрофията на простатата.
Увеличената простатна жлеза е общо състояние, което се развива с напредването на възрастта при мъжете.

Талията определя кръвното налягане?!

Обиколката на талията повлиява нивото на кръвното налягане. Увеличената обиколка на талията често е придружена от симптоми на метаболитния синдром. Лекарите алармират, че метаболитния синдром /това са 4 болести - затлъстяване, хипертония, диабет и повишено ниво на холестерола/ все по-често се проявява при деца.

Главоболие

Видове главоболие, полезни съвети за справяне с главоболието. Какви са причините за главоболие. Главоболието при децата и бременните жени. Мигрена, хронично и клъстерно главоболие.

Виваком - в подкрепа на Дислексията

Информационен сайт за Дислексия - социална кампания на Виваком.

Дислексията не е болест или увреждане. Тя представлява нарушение, което оказва влияние върху развитието на способности като четене, писане и смятане, за сметка на силно развити творчески умения и креативност.

Лечение на акне

Полезни съвети за лечение и премахване на акне. Видове акне. Въпроси и отговори за акнето. Как да пазим кожата си здрава ? Медикаменти и козметика. Козметични центрове.

Аналгин - лекарствено средство за повлияване на болков синдром от различен произход

Лекарствено средство за повлияване на болков синдром от различен произход: главоболие, зъбобол, невралгии, неврити, миалгии, травми, изгаряния, постоперативни болки, фантомна болка, дисменорея, бъбречни и жлъчни колики.

Производство на качествени, безопасни и достъпни лекарствени продукти

Производство на качествени, безопасни и достъпни лекарствени продукти.
Химакс Фарма ЕООД е иновативна, модерна и динамична българска фармацевтична фирма, която осъществява дейността си в производството на качествени, безопасни и достъпни лекарствени продукти.

Софарма АД - производител на висококачествени лекарствени продукти

Софарма АД е един от водещите фармацевтични производители в България, известен със създаването на висококачествени лекарствени продукти. Високотехнологичният процес по създаването и производството на лекарствени средства е лицензиран спрямо изискванията на Добрата Производствена Практика.

Истинското колоидно сребро - сребърна вода - природен антибиотик Армакс

Истинското колоидно сребро Армакс убива и предпазва ефективно и безопасно от различни инфекции причинени от бактерии, вируси и гъбички. Сребърната вода наричана още природен антиботик е особено полезен за приложение при деца но и при всички възрасти. Армакс е ефикасно и изгодно средство за предпазване от грип и настинки, затова е наричан също втора имунна система на организма.

Онлайн аптека marvi.bg – добрият партньор

За да отговори на високите изисквания на клиентите, онлайн аптека marvi.bg поддържа партньорство с едни от най-големите професионалисти в областта на медицината и козметиката, като Aboca, AboPharma, Actavis, Adidas, Adipfarm, Agent Provocateur и други. Ние постоянно следим развитието на продуктите и се стремим да дадем най-доброто на нашите лоялни клиенти.

Разпространи съдържание