Кино и ТВ | Директория с български сайтове

Нови филми

Филми Онлайн, гледай филми, детски филми, тв шоу, аниме, анимации, комедии, документални.Гледай най-новите филми безплатно.Богата колекция от най-новите заглавия на 2010г.Ела и се забавлявай.Направи си безплатно акаунт и намери приятели.

Филми кино

Най-интересното от света на киното само във FilmFen.com - най-интересните филми, най-пълната информация за всички филми, актуални новини за актьори, сценаристи и режисьори. Разбери какво дават по кината. Във FilmFen.com ще видите и нашия блог и форум за филми. FilmFen.com - сериали,театър,телевизия, любопитни и филмови новини, топ бокс офис

Филми

Филми, когато бяха индеални а не комерсиални. Филми от най-високо качество и голям избор от заглавия, от всички жанрове. Нови и стари филми, които са записани със златни букви в историята на киното, и ще бъдат винаги актуални. Голямо разбнообразие оригинални филмови постери, и кратно но съдържателни резюмета към всеки филм. Нови филмови трейлъри, престоящи филмови премиери. Интересни факти за света на киното.

Filmi

За любителите на филмите и актьорската игра. Коментари и впечатления към всеки филм. 100 филма който непременно трябва да гледате. Интересни факти за, които не предполагате.Киноисторията такава каквато е.

Филми онлайн

онлайн филми и трейлъри от най-добрите блокбъстъри на световното кино излезли през последните 50 години подрени по жанрове : екшън, комедия, трилър, приключенски, исторически и т.н

Видеозаснемане

Видеозаснемане и постпродукция на игрално и документално кино, музикални и рекламни клипове, телевизия, корпоративни събития, до художествено филмиране на семейни празници като сватбени тържества, рождени и имени дни, изписване на новородено, изпращане на абитуриент и др.

Dfilms.org - Каталог с подробна информация за най-новите филми

Каталог с подробна информация за най-новите филми. Каталог с подробна информация за най-новите филми. Каталог с подробна информация за най-новите филми. Каталог с подробна информация за най-новите филми.

Личния уеб сайт на режисьора Ивайло Палмов

Посетете личния сайт на Ивайло Палмов - български режисьор с дългогодишен опит. Там можете да видите неговите режисьорски дебюти - като курсовата му работа "Луда Любов", а също така и да го опознаете, благодарение на хобитата му, любимите му произведения на изкуството, книги, филмите, които са го оформили и много други.

Разпространи съдържание