Курсове и кръжоци | Директория с български сайтове

Английски език

Тук ще намерите уроци по английски език , които ще Ви помогнат да владеете още по добре език + това са напълно безплатни :) - http://www.angliiskiezik.info/

Семинари 365 – курсове, семинари, обучения в България

Семинари 365 - Сайтът за обучение и развитие

Актуален календар на семинари, курсове, тренинг обучения, конференции в България. Запазете онлайн Вашето място!

В Семинари 365 ще откриете: събития, обучаващи организации, места/зали за провеждане, доставчици на услуги за успешното провеждане на Вашето събитие.

Дружество "Наука и Знание" - езикови курсове

Езикови курсове при Дружество "Наука и Знание" - Езиково и професионално обучение - курсове по Английски и Немски език. Част от програмата "Аз Мога"
Дружество “Наука и знание”- Пловдив организира самостоятелно и чрез свои партньори различни форми на обучения на възрастни, младежи и деца.

* курсове за изучаване на чужди езици,
* компютърно обучение
* курсове за професионално обучение – квалификация и преквалификация на заети и безработни лица
* семинарни обучения, консултантски услуги,
* участие в проекти и програми и тяхното реализиране.

Курсове по испански

Тук ще откриете полезна и много интересна информация посветена на курсовете и обучението по испански език. Какви врати Ви отваря владеенето на езика и други по темата.

Английски език

Ако имате желанието да научите нещо по-интересно свързано с английския език или искате да започнете да го изучавате, но не знаете къде посетете нашия уеб сайт и ще получите отговори.

Уроци по рисуване

Искате да се занимавате с изобразително изкуство, но не знаете към кого да се обърнете за помощ в областта? Ние сме хората, от които имате нужда. Разгледайте нашите предложения за уроци по рисуване и сме сигурни, че ще намерите това, което търсите.

ЕЗИКОВА ШКОЛА ЛОГОС

Езикова Школа логос предлага курсове по немски и английски език за начинаещи и напреднали в малки групи на конкурентни цени, погдотовка за изпити и сертификати

Компютърни курсове::Компютърни програми::Технологии

Учебен център 'Експерт' е лицензиран от НАПОО учебен център, специализиран в провеждането на курсове за професионална квалификация в областта на компютърните технологии за начинаещи и напреднали . Обучението е насочено към придобиване на практически знания и умения. Центърът е разработил компютърни курсове в областите: програмиране, графичен дизайн, уеб дизайн, компютърни мрежи, интернет програмиране , операционни системи - C,C++, Java, PHP, SQL, PhotoShop, CorelDraw, ,Dreamweaver, Illustrator, InDesign, Flash, HTML, CSS, javascript, Linux, Windows, Word, Excel и др.

Чуждоезиково обучение на деца и възрастни в Оксиния

Чуждоезиково обучение на деца и възрастни в Оксиния - Чуждоезикови курсове, детски център , английски, немски, френски , детски езикови курсове, ранночуждоезиково обучение, курсове за възрастни, почасово гледане на деца, ученическа занималня, рождени дни, детски парти клуб, логопед, психолог, езикови сертификати

Шофьорски курсове Варна Валек “B” категория

Шофьорски курсове Варна Валек “B” категория. Промоционална цена до 430 лв. за текущия месец. Автомобил Toyota Corolla Verso – висока, с добра видимост, супер удобен за учебен автомобил. Качествено обучение, висока успеваемост. тел.; 0877/101 601; 0888/30 68 13; 0895/111 460

Разпространи съдържание