Спортни клубове | Директория с български сайтове

Конна езда в Конна база Тангра

Конна езда в Конна база Тангра - конна езда, планинска езда,езда в манеж, пансион за коне, дресировка на коне, обучение. Конна езда в Конна база Тангра - конна езда, планинска езда,езда в манеж, пансион за коне, дресировка на коне, обучение.

Тенис на маса

Ако се интересувате от тенис на маса, то заповядайте в нашия сайт. Сталиа е клуб по тенис на маса от Берковица, който се състезава в А група и развива тениса на маса във всички възрасти. Организираме редовно различни турнири за любители и професионалисти.

Тенис клуб Про Спорт

Тенис клуб Про Спорт се стремим се да осигури среда, която да е подходяща за хора от всички възрасти и с различно ниво на физическа подготовка, обединени от обща цел – здравословен и изпълнен с енергия начин на живот.

Танцов клуб Кристал във Варна

Школа по спортни танци Кристал в град Варна предлага уроци по латино танци, танци за деца и индивидуални уроци по танци за всички възрастови групи. Клуб по спортни танци във Варна. Танцувайте с нас!

Студио The Secret - Йога практика и козметични процедури във Варна

Внимателно подбрана йога практика, йога за деца, рейки йога, Ци Гун и козметични процедури във Варна за да ви даде функционална сила и гъвкавост, мускулно-скелетен баланс, психическо благосъстояние и емоционална хармония

Северозападна лига по тенис на маса

Разгледайте сайта на северозападната лига по тенис на маса и се запознайте с отборите и отделните състезатели в този традиционен турнир. На страниците на сайта ще намерите още видео от срещите в турнира, снимки, класиране, резултати и програма.

Разпространи съдържание