Други | Директория с български сайтове

Домофонни системи

"Хорос Къмпани" ЕООД предлага изграждане на домофонни системи, системи за видео контрол и аудио-озвучителни системи.
Фирмата има дългогодишен опит в сферата и квалифицирани служители.
На извършените процедури се гарантира качеството на изработка.
Фирмата предлага гаранционен и извънгаранционен сервиз.
В уеб сайтът на фирмата са описани подробно нейната дейност, услуги, продукти, както и рецензии от клиенти.

Къртачни услуги

Къртачни услуги с професионални къртачи от цикъла кърти-чисти-извозва. Кърти.com е най-стария сайт за къртене в страната с опит и доказан бранд. На територията на София и големите градове в страната. Фирмата работи с професионална къртачна техника.

Заложна къща Бенин Пловдив

В заложна къща Бенин гр. Пловдив имате възможност за бързо и лесно усвояване на парични средства, заем срещу залог, покупка, продажба и залог на машини, злато, сребро, бижута, компютърна техника и всякакъв вид битова електроника и движими вещи. При продажба или залог на недвижими вещи, за ваше улеснение фирмата осигурява собствен транспорт в рамките на града, на посочен адрес и в удобно за вас време.

Заложни къщи Доверие

фирмен сайт и онлайн магазин с голямо разнообразие от нови и втора употреба златни и сребърни бижута, електроника,часовници, хардуер, бяла и черна техника и много други стоки на най-добрите цени.

Кредити

На посочения адрес можете да откриете различни предложения за получаването на кредити срещу ипотека – без доказване на доходите и с усвояване до 7 работни дни.

Дипломна работа по поръчка

Поръчка на дипломна работа онлайн.В сайта ще може да се сдобиете с уникална и професионално изработена дипломна или курсова работа ,както и есе ,реферат ,доклад или казус.

Принт - Текс ООД - Ситопечат

Изработка на директен и трансферен ситопечат върху трикотаж и текстил, плетива, тениски, шапки, блузи и всички материали от памук и смеси.

Курсови работи, дипломни, реферати в помощ на ученика и студента

Курсови работи, дипломни, реферати и др. в помощ на ученика и студента Специализиран сайт за курсови работи, дипломни работи, реферати, разработки, есета, пищови и т.н. Огромна база данни.

Регистрация на европейска търговска марка.

Регистрация на търговска марка - Кантора „ЮСАУТОР” осъществява консултации във връзка със заявяване на търговски марки в Патентното ведомство на Република България в гр. София, както и на европейска търговска марка в OHIM, Аликанте. "ЮСАЕТОР" ве предлага и процесуална защита от адвокат, специалист по търговски марки в съда при колизия на интереси относно тях.

Билдинг Арх Арт Енд Дизайн ЕООД - проектиране и дизайн

Дейността на фирма "Билдинг Арх Арт Енд Дизайн" ЕООД обхваща целия цикъл от консултирането при избор на подходящ парцел, проучване, проектиране по всички части до избор на фирми за изпълнение на строително монтажните и довършителни работи.

Проектираме жилищни сгради, административни и офис сгради, хотели, търговски обекти, спортни съоръжения, промишлени и складови халета, индустриални комплекси и логистични центрове.

Изработваме интериорни проекти – проекти за обзавеждане, проекти за мебелни композиции, 3D визуализации.

Разпространи съдържание