Мистика | Директория с български сайтове

NeObiknoveni.com

NeObiknoveni.com - Форумът за необикновени хора, събития и явления. Необикновени хора – ясновидци, световни лидери, учени, откриватели, изобретатели, индигови хора, магьосници, хора на изкуството.
Необикновени явления – явления в космоса, явления на земята.
Необикновени събития, езотерични науки и окултизъм.

Карлос Кастанеда BG

Сайт за Карлос Кастанеда (американски писател и антрополог от южноамерикански произход) - припомняне, тенсегрити, прикриване, сънуване, осъзнаване, магия, всичко за живота и смъртта. Упражнения, практика, богата библиотека, фотографии, полезни файлове, форум Кастанеда.

Махатма енергията

Махатма енергията. Накратко относно вкореняването на Махатма в Земята. Хармоничното сливане. Учението на Вивамус за Аз Съм Присъствието. Екхарт Толе за човешката драма и двете нива на съзнание. Новото Съзнание е вече тук. Медитации. Техники за постигане на Свързване с Висшата ни Същност. Ченълинг.

UFO

Научен сайт за НЛО,космос,извънземни и странни явления. Това е най-известният и уважаван сайт за НЛО в България. Сайта притежава свои научни открития и база за изследване на НЛО и странни явления. На сайта ни също така ще откриете и уникална фото галерия със снимки на НЛО и извънземни същества, направени от очевидци. Тъй, като ние притежаваме изследователски бази и з цял свят можем да ви предложим, да наблюдавате за НЛО в реално време.

Виделей - езотеричен портал

Виделей - извън матрицата. Истината за неистината - статии, видеофилми, снимки, биоенергийни и духовни семинари, беседи и екскурзии по мистичните места в България, и не само там. Тук всеки от нас може да намери отговори и на още не зададени въпроси. Това е едно мистично пътуване следващо зова на душата. Всеки може да открие себе си. Асен Асенов Хермес

Разпространи съдържание