Къща за гости СЛАВИ, село Орешак

Къща за гости СЛАВИ в село Орешак предлага почивка в Троянския балкан сред страхотна природа, панорама, чист въздух, гостоприемство и съвременни удобства.

На първия етаж има просторна гостна с над 20 места с телевизор с кабелна, уредба, DVD, безплатен Wi-Fi и малка кухничка оборудвана с посуда, микровълнова печка, кафе машина, хладилник. Има и голяма билярдна маса за забавление и разтоварване. Разполагаме и със студио за масаж и маникюр, където наистина можете да се отпуснете.
На втория етаж, който е с отделен вход, се намират стаите за спане. Общо 4 стаи. Стая № 1, е с панорамен изглед на изток и на юг, с две единични легла и голяма маса. Стая № 2 е спалня с изглед само на изток. Стая № 3 е с 2 единични легла, отново с изглед на изток. Стая № 4 е малка стая с 1 единично легло и малка холна маса, с изглед на север. Във 1, 2 и 3 стая има гардероб, нощни шкафчета и телевизор с кабелна. В стаите има възможност за допълнително походно легло. На етажа има 2 бани със санитарени възелa. Баните са точно до стаите, но отделно от тях, общи. Отоплението е с печка на водна риза.
В задната част на къщата има лятна открита механа, подредена в духа на старите троянски майстори. Голямо барбекю в битов стил ще ви допринесе още уют. Огромна зелена поляна за игра на децата (колелета, федербал, топки, дартс), декоративен геран и място за палене на огън и правене на открито барбекю са другите релаксиращи атракции на къщата. Големия двор позволява място за ограден паркинг на вашите автомобили.