Алуминиеви парапети

Парапети, Алуминиеви парапети, Иноксови парапети, Прегради, Козирки

Изработка и монтаж на Алуминиеви и Иноксови парапети, Прегради, Козирки, Навеси, Метални конструкции с поликарбонатен пълнеж. Ние изграждаме парапети чрез комбиниране на различни елементи, което създава уникалност за всеки проект.

Илион - Ковано желязо Варна

"Илион" ООД е директен вносител на готови изделия и заготовки от ковано желязо на заводски цени. Фирмата предлага

проектиране, доставка и монтаж на: мебели(градински и салонни), врати (портални и гаражни), парапети(балконски и

стълбищни), навесни конструкции, решетки, огради и оградни пана, вити стълби, аксесоари за камина и други. Избор измежду

2000 изделия с гарантирано качество.

Внос,търговия и реекспорт на ковано желязо. Производство на парапети,огради,решетки,портални врати,тенти и др. Изпълнява и

Ес Пак ЕООД

Дистрибутор на LEGRAND и CABLOFIL - електроапаратура, телени кабелни скари, подови кутии, кабелни канали, прекъсвачи, защити, серии ключове и контакти, структурно окабеляване,доставка и монтаж на: алуминиеви парапети, перголи, оградни пана, парково осветление от алуминий, градинско осветление от алуминий.

Алуминиеви парапети Варна

Алуминиевите парапети могат да бъдат най-различни модели – комбинация от различни цветове на профила ( натурален, светъл инокс, тъмен инокс, злато и дървесен вид ), като и със стъкло. Използва се триплексово стъкло, което дори и при силен удар остава в рамката, без риск от падане и нараняване.

Парапети

Монтаж на парапети и алуминиеви парапети ниски цени. 0887621576
ИНФОМЕТ е търговска марка, чиято дейност от самото й началото е директен внос на алуминиеви парапети, профили и аксесоари / елементи и крепежи към тях, необходими за изработката на алуминиеви парапети.

Радимекс-М ООД

Вие инвестирате много във Вашия дом и желаете до най-малкия детайл той да е според Вашите предпочитания. Прозоречните системи предлагани от фирма „РАДИМЕКС-М” ООД допринасят за това, да се радвате винаги, когато се прибирате вкъщи. Но преди всичко, ако имате специални изисквания към дизайна, прозорците произведени и монтирани от нас дават перфектен завършек на Вашия дом. Изисканата форма и възможността за избор на цвят Ви разкриват богати възможности за индивидуални решения.

БЕТА МЕТ ООД

Фирма Бета Мет ООД предлага на своите клиенти:
разнообразие от профили за алуминиеви парапети и аксесоари за тях.
неръждаеми стомани - иноксови профили, козирки, детайли от инокс за парапети и други произведени в България и внос.
Ние ще Ви предложим консултации, индивидуални решения, монтаж, заготовки.
Представяме Ви новата услуга - СГЛОБИ СИ САМ! Уважаеми клиенти, предлагаме Ви възможността да сглобите своите парапети сами. Ние ще направим заготовка и цялостна окомплектовка по Ваш проект. За вас остава само монтажа! Опитайте, ние ще помогнем!

Дограмата за Вашия дом

Ние сме фирма с богати традиции, присъстваща на българския пазар вече 13 години. Занимаваме се с производство на дограма, стъклопакети, щори, гаражни врати. От 4 години навлезнахме и на пазара със строителството на съоръжение и изкопи.

Разпространи съдържание