био

Power Balance

Ако искате да си подарите по-добър живот разгледайте нашите предложения за гривните Power Balance, като имате възможност да ги поръчате през нашия уеб сайт. Разгледайте нашите предложения и няма да съжалявате!

Био Магазин - Зелен Свят - онлайн магазин за Био продукти

Най-новия онлайн магазин за Био продукти. ПРедлагаме за цялото семейство широк асортимент от изцяло сертифицирани БИО: храни, напитки, козметика, бебешки храни и аксесоари, почистващи препарати, десерти и други. Доставки за цяла България.

Здравословна Храна

Това е ще е един интересен списък на полезните и добри храни – и на вредните , които могат да ви предпазят от нежелани дисфункции на организма и да ви гарантират крепко здрве. Консумацията на умерени количества и разнообразието от тях и други се очаква да доприне за по – здрав организъм.

Натурална био козметика. Сертифицирани продукти.

Натурални природни продукти от сертифицирани производители. Био козметика без изкуствени добавки с чисти природни съставки. Растителни масла, добивани от екологично чисти региони с изцяло натурален състав.

Натурална козметика, био продукти

Био магазин за натурална козметика и естествени био продукти, кафе, чай и биологични съдове. Всичко за вашето здраве за цялото семейство. Уверете се сами от качеството и ефекта, който е доказан от времето и опита на нашите специалисти!

Озеленяване и паркоустройство от parkove.bg

www.parkove.bg е интернет портал, профилиран в областта на озеленяването, паркоустройството и благоустройството. Порталът съдържа актуална информация от сектора, включваща новини, обществени поръчки, фирмен и продуктов каталог, нормативна база, справочник и полезни връзки.

Препарати еко и био продукти

Продажба на препарати за битова и професионална употреба (на едро и дребно): -биоензимни продукти за отпадъчни води (пречиствателни станции, септични ями, колекторни шахти, канализационни системи и други) -биоензимни продукти а аква култури, биоземеделие, биоживотновъдство -ензими за пивоварната, спиртоварната, хранителновкусовата и текстилната промишленост -екологични и биологични почистващи и перилни препарати -препарати за почистване и дезинфекция за бирова и професионална употреба -препарати за басейни, вани и джакузита, спа центрове -препарати за обработка на дървен материал (импрегнатори

Preparati.bg - специализиран онлайн хипермаркет

ие работим с най-добрите фирми и предлагаме над 10 000 артикула, на най-добрите цени. Препаратите за професионална и масова употреба, които продаваме са съобразени с най-високите екологични изисквания в ЕС и удовлетворяват последните законови норми относно състав, етикетиране и техническа информация. Всички продукти са придружени от необходимите документи (MSDS, анализни сертификати и др.) и отговарят на всички санитарно-хигиенни норми в ЕС. Всички препарати които продаваме са внимателно подбрани да отговарят на най-строгите санитано-хигиенни изисквания и екологични нирми.

Билки, билкови и пчелни продукти, козметика и препарати

Тук може да откриете голямо разнобразие от билки, билкови продукти, мед и пчелни продукти, еко био перилни и почистващи препарати за битова и професионална употреба. Препараит за растения, животни, компостиране, септични ями, пречиствателни станции, канали. Почистващи и дезинфектиращи препарати, както и хранителни добавки, иновациони уреди за защита на здравето. ЕкомаксАпи - "За да се чувстваме и изглеждаме добре!"

Разпространи съдържание