блиндирани врати

Интериорни Врати

КМ-Груп България ЕООД е с предмет на дейност - внос, търговия и монтаж на интериорни и блиндирани и гаражни врати. Фирмата предлага интериорни врати, които са подходящи за хотели, ваканционни селища, жилищни кооперации, домове, офиси и други.

Интериорни врати

Проектиране, производство и монтаж на входни, блиндирани и интериорни врати от кооперация "Вътрешна архитектура".Изработка на стълби, мебели и цялостни интериорни решения,Всички видове интериорни врати, мебели, стълби и цялостни интериорни решения

Специализиран ключарски център

БЛЕК-АР е една от първите фирми занимаваща се със съвременен тип ключарски услуги. Специализирана в областта на заключващите системи. Сервизен център на EVVA, KABA, GEGE и GERDA за България. Предлага на своите клиенти възможност за онлайн пазаруване на всички продукти на световните лидери в бранша.

Гаражни, блиндирани, интериорни врати, стъклопакети

Богат избор на блиндирани врати, интериорни врати, гаражни врати, индустриални врати, противопожарни врати, специални и други врати Ви предлага фирмата Евстатиев дорс ЕООД. Гаражните и индустриалните врати са от най-големия европейски производител- Hormann. Нашите врати могат да гарантират уюта на Вашия дом, лукса на Вашия офис или безопасността на Вашия гараж. За повече информация посетете нашите изложбени центрове. Доверете се на добрия опит, квалификация и познаване на пазара от фирмата.

Врати: интериорни, метални и блиндирани | Селект Дорс

Вратите,които предлагаме са от водещи производители,на българския лидер "Солид-55" и на немските " Classen" и "Hormann" - гаранция за сигурност, стил и уют.

Дейността на фирмата е пазарно ориентирана към задоволяване на потребностите от блиндирани и интериорни врати както на крайни потребители,така и на строителни компании.

Метални врати и блиндирани врати - Миг Трейд

Дружеството Миг Трейд ЕООД се занимава с производството, доставката и монтажа на: кутии за интернет, PVC дограма, метални решетки, метални огради, метални врати за таванското Ви помещение, мазето Ви, Вашият дом или входа Ви, портали, пощенски кутии, стелажи и други.

Ние ще да ви дадем изключителнониски цени, поради причината, че компанията нипроизвежда всички продукти, които продаваме. Влагаме само и единствено висококачествени суровини.

Разпространи съдържание