вентилатори

Електроуреди и домакински потреби Sapir

SAPIR е водеща фирма в производството на домакински уреди и кухненски съдове и прибори. Продуктите с тази марка са добре познати в Европа и са продавани от международни търговски вериги. Нашите основни продукти са домакински електроуреди, като прахосмукачки, миксери, ютии, кафеварки и др., както и всички видове кухненски принадлежности, готварски съдове, прибори за хранене и много други. Компанията предлага разновидности от над 2500 различни артикули.

8M - електронен магзин за баня, електроуреди и електроматериали

8М - онлайн магазин за смесителни батерии, аксесоари за баня, душпанели, мивки, моноблоци, разклонители, удължители, безжични звънци, ключове и контакти, луминисцетни лампи, настолни лампи, радиатори, котлони, вентилатори, вентилаторни печки, малка бяла техника, ножове Бако. Ние Ви предлагаме голямо разнообразие от качествени стоки на много добри цени.

Фаролла ООД - Осветителни тела и вентилатори за таван

Фаролла ООД е ексклузивен представител на изпанските марки FARO Barcelona и DRESSLight на територията на р. България. В сегмента си се отличава с иновативен дизайн, съвременни технологии и високо качество. Фаролла ООД е единствената компания в България с над 150 модела вентилатори за таван и над 3000 позиции осветителни тела.

Разпространи съдържание