вентилация

Zonaotoplenie

ZonaOtoplenie.eu e специализиран портал за отопление, вентилация, климатизация. Порталът предоставя изчерпателна и актуална информация за всички производители, търговци , продукти , услуги и новости в бранша.

Клима Терм 09 ООД

Фирмата предлага голяма гама от климатици за домашно ползване и офиси на световните марки TOSHIBA DAIKIN GENERAL и MIDEA изгражда и проектира климатични вентилационни и отоплителни инсталаци извършва ремонт и обслужване на всички видове климатици ремонтира отоплителни и вентилационни инсталаци.

БиМ Енерго Груп ООД - парно оборудване и ВиК части

Бим Енерго Груп има удоволствието да Ви запознае с фирмения си каталог състоящ се от богат асортимент арматури подразделен в категории по материали. Продуктите, които предлагаме са както следва: месингова, чугунена и стоманена арматура, арматура от неръждаема и кована стомана, компенсатори, бътерфлай клапи, кранове с пневматични задвижки, кондензни гърнета, сондажни помпи, месингови вентили, видове фланци и хидратанти.Линията на нашата идея е, да продължаваме да следваме безпрекусловно набелязаните цели на коректност ,прецизно обслужване и доверието на нашите клиенти.

Кабора ООД - вентилационна и климатична техника

Фирма Кабора ООД разполага с богата гама от вентилационна и климатична техника. Част от продуктите ни са термопомпи, решения за free-cooling, високоефективни рекуператорни устройства, както и контролните системи за енергийно ефективното управление на цели сгради, промишлени обекти и др. 2VV – Чешка република, Tecnifan – Испания, FAST – Италия, Sodeca - Германи – са водещи европейски фирми, на който сме дистрибутор.

Разпространи съдържание