водопровод

Всичко за банята

Предлага цялостно обзавеждане за баня: мивки, моноблокове, смесителни батерии, душове, душ кабини,

бойлери, структури за вграждане, аксесоари на водещи български и световни производители. Осигурена

доставка и монтаж.

Монтаж, ремонт изграждане на ВиК инсталации

Монтаж, ремонт, изграждане на ВиК инсталации, отоплителни инсталации, щтрангоне, смяна на водомери и много други услуги. Изграждане, ремонт, поддръжка на водопроводни и канализационни системи. Смяна на щрангове, водомери, цялостна подмяна на водопровод и канализация на сгради.

Специализирани ОВИ и ВИК услуги

Предлагаме водопроводни, канализационни, отоплителни и вентилационни услуги от високо квалифицирани майстори с опит над двадесет години. Извършваме ВиК услуги и ОВИ услуги в София и страната. Изграждане на ВиК и ОВИ инсталации на новостроящи се обекти с висококачествени материали на изгодни цени. Поддръжка и ремонт на изградени ВиК и ОВИ инсталации в блокове, къщи, офиси, апартаменти, магазини, заведения, предприятия, хотели и др. по индивидуален проект или по желание на клиента.

Водопровод и канализация

Изграждане, ремонт и проектиране на водоснабдителни и канализационни мрежи и съоръжения
Изграждане и ремонт на всички видове тръбни инсталации. Работа с полипропиленови (PPR), полиетиленови, стоманени, медни, PVC, Nibco и др. тръби.

bg-maistor

Електронен магазин предлагащ всичко за банята и кухнята, както и материали, инструменти и машини за изграждането или ремонтирането на водопроводни, канализационни и отоплителни инсталации на водещите производители в сферата на достъпни цени. Търговия на едро и дребно.

Водопровод - Отоплителни и Електро Инсталации

Изграждане, ремонт, абонаментна поддръжка на Водопровод - Отоплителни и Електро Инсталации. Предлагаме конкурентни цени за услуги в сферата на водопроводи - канализация, централно и локално парно и електроинсталации.

Разпространи съдържание