Габрово

Елате в Габрово

Медия за градска култура. Културни институции, концерти, клубове, спорт. Елате в Габрово и се забавлявайте. Всичко случващо се в Дом на културата, Етър, Боженци, нощен живот и т.н. Всеки регистриран потребител може да напише новина или статия за това което го е впечатлило в Габрово.

зареждане на тонер габрово

Фирма ЕТ СТАМ зареждане на тонер касети в габрово на изгодна цена HP 2612A,HP 435/436,Samsung 1610,1710,4300 за 16 лв..
Рециклиране на тонер касети по 24 лв. 066 80 48 88
www.stambg.com

Фирми в Габрово

Бизнес каталог на Област Габрово. Фирми, услуги и институции в Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна. Включихте ли се и вие? Целта на сайта е да изгради и предложи на своите посетители максимално пълен каталог на фирмите и бизнес средата в Област Габрово.

Лимк ООД

Строителство "до ключ" на промишлени, административни и жилищни сгради Ви предлага „ЛИМК” ООД . Нашата фирма развива дейността си в строително – ремонтните и строително – монтажните работи, отскоро и в производство и монтаж на метални конструкции. Гарантираме Ви качество, прецизност при осъществяване на проектите, атрактивни цени и новаторски технологии на работа. Очаква Ви екип от квалифицирани в областта служители!
Габрово,ул.”Житарска” №3Б
06717 2333

Фенерите ООД

На 12 км северо-източно от гр.Габрово е разположен хотел „Фенерите”, едно чудесно място за отдих.Ние предлагаме на нашите гости луксозни стаи, сауна и парна баня, масажи и ароматерапия, велосипеди под наем, занимателни игри-табла, шах, тенис на маса, външно джакузи, батут, WiFi, паркинг, конна езда – за начинаещи и езда по екопътеки, разходка с водач по маркираните екопътеки, летене с парапланер и много приключения.http://www.fenerite.bg

Магазини Първи петли - търговия с алкохол и тютюневи изделия

Първи петли е верига от магазини за продажба на алкохолни и тютюневи изделия. Разполагаме със сериозен асортимент от български и вносен алкохол, директно от вносителите и производителите, безалкохолни напитки – български и внос, цигари и други тютюневи стоки, оригинални захарни изделия, уникални подаръчни комплекти, ароматни свещи, вестници и списания и други. Ще откриете магазини Първи петли в Плевен, Велико Търново, Габрово, Монтана и Враца.

Разпространи съдържание