гаражни врати

Интериорни Врати

КМ-Груп България ЕООД е с предмет на дейност - внос, търговия и монтаж на интериорни и блиндирани и гаражни врати. Фирмата предлага интериорни врати, които са подходящи за хотели, ваканционни селища, жилищни кооперации, домове, офиси и други.

Гаражни, блиндирани, интериорни врати, стъклопакети

Богат избор на блиндирани врати, интериорни врати, гаражни врати, индустриални врати, противопожарни врати, специални и други врати Ви предлага фирмата Евстатиев дорс ЕООД. Гаражните и индустриалните врати са от най-големия европейски производител- Hormann. Нашите врати могат да гарантират уюта на Вашия дом, лукса на Вашия офис или безопасността на Вашия гараж. За повече информация посетете нашите изложбени центрове. Доверете се на добрия опит, квалификация и познаване на пазара от фирмата.

Гаражни врати на Хьорман от Twins 3 – традиционното качество от бъдещето

След повече от 75 години усъвършенстване Хьорман може смело да заяви, че е лидерът в производството на гаражни врати. ТУИНС 3 ви предлага цялата гама на това високотехнологично развитие. Всички видове гаражни врати, в различни декори, цветове, размери и повърхности, които ще паснат перфектно на архитектурата на вашият дом.

Дограмата за Вашия дом

Ние сме фирма с богати традиции, присъстваща на българския пазар вече 13 години. Занимаваме се с производство на дограма, стъклопакети, щори, гаражни врати. От 4 години навлезнахме и на пазара със строителството на съоръжение и изкопи.

В Щорко ЕООД ще намерите голямо разнообразие от вътрешни щори

Фирма Щорко се намира в квартал Люлин в София и предлага производство, доставка и монтаж на щори, гаражни врати и комарници. Можете да избирате от най-новите Polyscreen тъкани за вертикални щори.

Охранителни ролетки

Изработка и монтаж на всички видове охранителни ролетки, богато разнообразие на гаражни врати, секционни врати - швейцарско качество - бръза изработка, летящо крило, облицовка на сгради с винилов сайдинг - не поддържа горенето, лесен за облужване.

Разпространи съдържание