геодезия

Бер ООД - високо строителство и строителство до ключ

Фирмата може да изпълнява обекти от трета до пета категория. Високо строителство,строителство до ключ и проектов мениджмънт. Разполагаме и с цех за производство на AL и PVC дограма.

Геодезическа фирма "Геометрис" Еоод

Фирмата е специализирана в изпълнението на различни геодезически задачи свързани с Кадастъра, Регулацията Строителството, Архитектурата, Инженерната геодезия и Маркшайдерството.
Младите и отлично квалифицирани служители на фирмата са мотивирани да ви предложат най-добрите решения, като ще обърнат внимание на всички детайли касаещи изпълнението на поставените задачи.
Отговорността, професионализма и персоналната ангажираност на служителите ни са основни качества на които залагаме.

Форум геодезия

Форум за геодезия, фотограметрия, картография, наука.
Как се попълва имот в кадастрална карта.
Как се прави геодезическо заснемане.
Лицензирани геодезисти, геодезически фирми.
Мнения за бивши и бъдещи работодатели.
Геодезията по света и у нас.

Аркси ООД - Геодезия, Кадастър, Вертикално планиране, Проектиране, Трасиране!

Аркси ООД е създадена през 1995г. Занимава се с геодезическа и проектантска дейност. Аркси ООД е регистрирана по Закона за кадастъра и имотния регистър (ЗКИР) и по Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Собственикът на фирмата е член на камарата на инженерите в инвестиционното проектиране (КИИП). На нашият уебсайт може да откриете повече информация за нас, за услугите, които предлагаме и за по - големите проекти, които сме изработили. Ако търсите качествен и надежден партньор, ние сме правилният избор!

Разпространи съдържание