дозатори

Оборудване за санитарни помещения

Катрин Макс – консумативи и препарати за почистване на хотели, ресторанти, магазини. Дозатори (диспенсъри), кърпи и хартия за ръце, сешоари за ръце и коса, ароматизатори и тоалетна хартия за офиса или магазина. Санитарно и медицинско оборудване.

Дозатори, диспенсъри, сешоари за ръце ,ароматизатори, препарати

"КАТРИН МАКС" е фирма създадена през 1998 г. изцяло с български капитал и с дейност, насочена към прилагане на световните технологии и материали, необходими за поддържане на високо ниво на хигиена във всички сфери на обществения живот: хранително-вкусова промишленост, хотелиерство и ресторантьорство, здравни и образователни заведения,детски градини, административни и бизнес сгради и офиси и др.

МИК Трафик -професионални почистващи препарати, дезинфектанти и машини

Kомплексни системи за лична хигиена: диспенсъри за лична хигиена, еднократни кърпи за ръце, тоалетна хартия, кухненски ролки, антибактериален сапун, ароматизиращи системи; препарати за неутрализиране/премахване на неприятните миризми; биоензимни препарати; подложки и кубчета за писоари; таблетки за тоалетни казанчета.

Тоалетна хартия и хигиенни консумативи

Тук ще намерите хигиенни решения за хотелския сектор, търговски обекти, административни и обществени сгради, кухненска хигиена, предприятия от хранително вкусовата промишленост. Порталът ви предлага следните продукти:
Почистващи кърпи & Уреди и аксесоари
Алтернативни почистващи препарати на таблетки
Алкални почистващи препарати
Специални почистващи препарати
Киселинни почистващи препарати
Неутрални почистващи препарати
Дезинфектанти
Дезинфекция на яйца, плодове и зеленчуци
Грижа за пода
Еко препарати за почистване / Green cleaning

Разпространи съдържание