електроника

Онлайн магазин Заложни къщи Доверие

Заложни къщи Доверие е дружество с повече от 15 години опит в кредитирането срещу залог. Разполагаме с мрежа от офиси в градовете Видин, Стара Загора, Пазарджик, Казанлък, Велинград и Пещера. В онлайн магазина ни можете да откриете голямо разнообразие от нови и втора употреба златни и сребърни бижута, часовници, електроника, бяла и черна техника и много други артикули.

Заложни къщи Доверие

фирмен сайт и онлайн магазин с голямо разнообразие от нови и втора употреба златни и сребърни бижута, електроника,часовници, хардуер, бяла и черна техника и много други стоки на най-добрите цени.

Електроника

Всички видове електроника и техника. Автоелектроника, електротехника, антени, батерии, кабели, компютри и аксесоари. Информация за електронни осветителни и озвучителни тела. Каталог с фирми за всякакви видове електроника.

Касови апарати, Везни, Електромери

Дейзи Технолоджи ООД е специализирана в разработка, производство и дистрибуция на електронни продукти.Фирмата е сред водещите производители на фискални устройства, ПОС системи и оборудване, електронни електромери, системи за дистанционно отчитане на консумираната енергия, оборудване за бензиностанции, таксиметрови апарати и други.

Сайт за обяви и реклама Бележник

Добре дошли в най-новия сайт за обяви и реклама Бележник. Обяви за автомобили, авточасти, бизнес, услуги, запознанства, компютри, електроника, имоти, наеми, животни, селско стопанство, обучение, работа и много други.
Лесен достъп но подходящите обяви за всеки

Магазин за електроника в Пловдив

Vikiwat Пловдив предлага на своите клиенти богат каталог от електроника (битова и промишлена). Още електрооборудване, апарати, консумативи, средства за автоматика на достъпни цени. Възможност за поръчки онлайн. Адрес: Vikiwat, 032 643216, ул. Мостова 3, 4000 Пловдив, България

Нестандартна електроника от МКТ Инженеринг

Партньори на нашата фирма са ABB s.r.o. / POLOVODICE/ - Чехия , General Electric /APENA/ - Полша , LAMINA – Полша и други. МКТ Инженеринг ЕООД произвежда нестандартна електроника и извършва търговия на силови полупроводникови компоненти и резервни части за тролейбуси и трамвайни мотриси. Възприетият начин на работа с клиенти е поръчков, а за клиенти, с които има договор за годишни доставки се поддържат складови наличности , гарантиращо навременното изпълнение на всяка доставка.

Онлайн магазин за търговия на едро и дребно. Изгодни цени!

Онлайн магазин за търговия на едро и дребно с електроника, домашни потреби, аксесоари за пушачи, компютърна периферия, електронни джаджи, електронни цигари и консумативи за тях и много други. Големи намаления при покупка на едро!

Каталог на българската индустрия

Сайта BGIndustry представлява уеб каталог с над 40 групи. Нашето намерение е да рекламираме българската индустрия и да разпространим всички нейни категории. Стремим се да осъществим пряка взаимозависимост между търсенето и предлагането в сектора.

Разпространи съдържание