Електронни Книги

Reader-I Удобството от четенето на електронни книги

След лавинообразното навлизане и популяризирането на четенето на електронни книги в САЩ (където 30 процента от продадените книги са електронни), това се случва и в Европа а в частност и в България. Разбира се с много по бавни темпове но все повече хора преоткриват удоволствието на четенето по съвсем нов начин. За целта обаче читателите биват улеснени с устройствa като Reader-I. Четенето с електронен четец е доста по удобно и не натоварва очите допълнително. Повече информация за ридъра и еКниги посетете http://www.reader-i.com/.

Електронен четец на книги Readeri

Readeri е електронен четец на книги с енергоспестяващ, 7-инчов тъчскрийн дисплей с ниска яркост в режим на четене, който не натоварва очите при продължително ползване.
Readeri е последно поколение таблет-устройства, по-компактни от всички останали класове компютри комбинирайки функционалности, като гледане на филми, слушане на музика, получаване на имейли директно в устройството, инсталиране на игри и мн.др. Снабден е със сензор за ориентация и Wi-Fi .

Reader.bg - всичко за електронните книги

Новини, полезна информация свързана с електронните четци, онлайн-магазин за устройства за четене на електронни книги, форум, безплатен базар, линкове към онлайн-библиотеки. Всичко за електронните книги.

Издателство Книги News

Издателска къща. Eдинственото българско издателство за български книги. Всички издателства в България превеждат и публикуват чужди автори, само ние издаваме българските автори за да бъдат четени от българите у нас и по света.

Електронни книги и списания

В Библио.бг ще намерите най-новите електронни книги и списания на българския пазар.

В сайта ще откриете книгите на водещи български издателства като Колибри, Труд, Ентусиаст, Унискорп, Шамбала, Анхира, Списание Мениджър, Списание 8 и др.

Разпространи съдържание