животни

Iskamdaznam.com - За всички, които искат да знаят

Ние пишем за интересни неща – както сериозни, така и забавни, които се надяваме, че ще ви харесат. Опитваме се да обхванем много и различни теми, като изумителни животни и растения, чудесата на природата, красиви и отдалечени кътчета на земята, необятния космос, забележителности, известни личности, архитектурни и технологични постижения, древни цивилизации, мистерии и загадки, както и невероятни фотографии и рисунки на едни от най-добрите в света и изключителни видео клипове с високо качество.

Зоомагазин Zoolucky

Зоомагазин Zoolucky в София. Голямо разнообразие от животни – птици, гризачи, влечуги, риби и др. В сайте ще намерите всичко необходимо за вашите домашни любимци - разнообразни храни и аксесоари, аквариуми, терариуми, клетки и др.

Сайт за обяви и реклама Бележник

Добре дошли в най-новия сайт за обяви и реклама Бележник. Обяви за автомобили, авточасти, бизнес, услуги, запознанства, компютри, електроника, имоти, наеми, животни, селско стопанство, обучение, работа и много други.
Лесен достъп но подходящите обяви за всеки

zoovetbg.com - ветеринарно-медицински указател на България, ЗооМагазини и развъдници

Сайт за ветеринарни клиники и зоомагазините в България - представяне на тяхната работа, възможности, промоции, работно време, контакти и друга полезна информация за стопаните на домашни животни

Дъра Бъра — За тези, които си нямат работа

Сайт за забавление, съдържащ интересни факти, спиращи дъха снимки, новини от шоубизнеса и други. Предназначен е най-вече за тези, които си нямат работа. Разполага с множество категории от всякакъв тип.

Продукти Bioaktiv, Германия

Продуктите Биоактив: Биоактив за растения; Биоактив за компостиране; Биоактив за септични ями; Биоактив за пречиствателни станции; Биоактив за животновъдството; Биоактив за езера, язовири и рибарници. Продуктите Биоактив действа, чрез стиммулиране на аеробните и подтискане на анаеробните микроорганизми. Биактив лекува, оздравява, стимулира почвата и растенията, независио дал исе касае за смущения в растежа, недостиг на хранителни вещества, неблагоприятни климатични явления или овреждане на корените и листата.

Безплатна база данни за домашни любимци

За да притежава регистрация Вашият домашен любимец в Балканска база данни за идентификация, е необходимо да отговаря на едно единствено условие - имплантиран микрочип /транспондер/. Манипулацията се извършва при ветеринарен лекар или специалист по имлантиране, отнема няколко минути и е безболезнена. Процедурата се счита за напълно безопасна поради изключително ниският риск от нежелани реакции, приблизително 1: 40 милиона.

Разпространи съдържание