интериорни врати

Интериорни Врати

КМ-Груп България ЕООД е с предмет на дейност - внос, търговия и монтаж на интериорни и блиндирани и гаражни врати. Фирмата предлага интериорни врати, които са подходящи за хотели, ваканционни селища, жилищни кооперации, домове, офиси и други.

Интериорни врати

Треска ООД е български производител на интериорни врати. Предлагаме МДФ врати с високо качество, ламинатни врати, остъклени врати в различни форми, фрезовани, интериорни врати крафт мастер. .

Интериорни врати

Проектиране, производство и монтаж на входни, блиндирани и интериорни врати от кооперация "Вътрешна архитектура".Изработка на стълби, мебели и цялостни интериорни решения,Всички видове интериорни врати, мебели, стълби и цялостни интериорни решения

Интериорни врати и входни врати София. Цялостно обзавеждане.

Предлагаме интериорни врати и входни врати от 5 завода, кухни, мебели, ламиниран паркет, PVC дограма, ламперия. Предлагаме интериорни врати и входни врати от 5 завода, кухни, мебели, ламиниран паркет, PVC дограма, ламперия.

Интериорни врати и входни врати София. Цялостно обзавеждане - кухни и мебели София

За нашите клиенти от района на София предлагаме интериорни врати и входни врати от 5 завода, кухни - модулни и по размер, мебели, ламиниран паркет, PVC дограма, ламперия

Гаражни, блиндирани, интериорни врати, стъклопакети

Богат избор на блиндирани врати, интериорни врати, гаражни врати, индустриални врати, противопожарни врати, специални и други врати Ви предлага фирмата Евстатиев дорс ЕООД. Гаражните и индустриалните врати са от най-големия европейски производител- Hormann. Нашите врати могат да гарантират уюта на Вашия дом, лукса на Вашия офис или безопасността на Вашия гараж. За повече информация посетете нашите изложбени центрове. Доверете се на добрия опит, квалификация и познаване на пазара от фирмата.

Врати: интериорни, метални и блиндирани | Селект Дорс

Вратите,които предлагаме са от водещи производители,на българския лидер "Солид-55" и на немските " Classen" и "Hormann" - гаранция за сигурност, стил и уют.

Дейността на фирмата е пазарно ориентирана към задоволяване на потребностите от блиндирани и интериорни врати както на крайни потребители,така и на строителни компании.

Видира-богата гама от дюбели

Фирма Видира предлага на своите клиенти богата гама от дюбели -метални и пластмасови.Всички те са защитени със сертификати.Монтажът им трябва да бъде спазен съгласно основната инструкция:. Той става като се пробие отвор чрез твърдосплавно свредло и ударно-пробивна машина. Винаги трябва да се има предвид дълбочината на отворите според големината на дюбелите. Следващата стъпка е да се продуха прахта от новосъздадения отвор. Поставянето на дюбела може да стане преди закрепване на детайла, а също и едновременно.
1220 София
ул. "Йордан Хаджиконстантинов" 97А

интериорни врати | кухни по поръчка

ДЕКОСАЛОН предлага богат асортимент от интериорни врати. Магазин ДЕКОСАЛОН се намира в гр. София кв. Манастирски ливади. Елате при нас и изберете от нашите интериорни врати.

Разпространи съдържание