камини

Камини и барбекюта

Фирмата съществува на пазара от 1990 година. Основната ни дейност е проектиране и изграждане на камини, барбекюта и фурни на твърдо гориво. Разполагаме със собствена производствена база и магазин в гр. София.

Камини

Основната дейност на фирмата е проектиране, изработка и монтаж на камини и на изделия от скално-облицовъчни материали. Фирмата изгражда бетонни и керамични комини с саниране и обшивка около керемидите. Разполагаме с производствена база на територията на гр.София , в която изработвамe изделията си.

Камини по индивидуални проекти

Камини по индивидуални проекти. Качествена и ърза изработка. Възможност за избор по каталог с топ модели. Богат опит и портфолио. Бърза и професионална консултация за изработка на камини в дома, офиса или вилата.

сайт за безплатни обяви, специализиран за камините

bitowikamini.com - Един сайт за обяви за камини, пещи, фурни, камини за вграждане, чертежи и схеми с рамери на различни видове модели камини, битови камини втора употреба, екоративни или пелетни камини - на газ, на ток, пелети, екобрикети, биоетанол или електрически, производители и вносители на открити и закрити, ъглови или външни камини и горивни камери, френски камини, електрически камини, печки и коминни и, димоотводни инсталации.

Печки и бойлери Diplomat

Diplomat е марка за качествени, енергоспестяващи и иновативни уреди в широка серия и многообразие, които осигуряват традиционно на своите клиенти комфорт и Качество на Живот. Diplomat - бойлери за кухня, бойлери за баня, малки и големи готварски печки, камини.

Топ Камини

Основната дейност на фирмата е проектиране, изработка и монтаж на камини пещи и барбекюта,направа на бани, топлоизолации, фасадни облицовки. Предлага уникални екстериорни и интериорни решения.

Разпространи съдържание