касови апарати

Касови апарати, Везни, Електромери

Дейзи Технолоджи ООД е специализирана в разработка, производство и дистрибуция на електронни продукти.Фирмата е сред водещите производители на фискални устройства, ПОС системи и оборудване, електронни електромери, системи за дистанционно отчитане на консумираната енергия, оборудване за бензиностанции, таксиметрови апарати и други.

касови апарати - daisy.bg

Дейзи Технолоджи е специализирана в разработка, производство и дистрибуция на електронни продукти.Фирмата е сред водещите производители на фискални устройства, ПОС системи и оборудване, електронни електромери, системи за дистанционно отчитане на консумираната енергия, оборудване за бензиностанции, таксиметрови апарати.

Стеди - Касови Апарати и Електронни Везни

Доставка, сервиз и консумативи за касови апарати, електронни везни, фискални принтери и ПОС системи.
Работим с Датекс, Дейзи, Тремол, Оргтехника, ИСЛ, ЗИТ и др.
Работим в София и Ихтиман.

Портал за успеха на вашия бизнес

Софтуерни и хардуерни решения за вашите бизнес нужди. Анализи и новини за необходимия софтуер и оборудване, свързани с предложения и цялостни схеми за окомплектоване на хотели, ресторанти, барове, игрални зали, атракциони, магазини, складове и комплекси.Най-добрият софтуер за контрол и управление на вашия бизнес.

GSM Онлайн Магазин Вентрейд.бг

GSM и смартфони на добри цени в България. GSM Онлайн Магазин Вентрейд предлага всички модерни марки телефони, ел.везни и касови апарати: Eltrade, Datecs, Nokia, Apple iPhone, HTC, Sony Ericsson, Samsung. Съдействие в софтуерна поддръжка и 24 месеца гаранция на всички закупени устройства. Сервизът на Вентрейд.бг извършва ремонт от различна трудност и софтуерна поддръжка: бг меню, разкодиране и отключване, намокряне, замяна на ел.везни и други проблеми за цяла България.

Касови апарати директно от производителя

Касови апарати и фискални принтери на най-ниски цени директно от производителя Дейзи Технолоджи ЕООД. Пакетни цени с фискализация, договор и GSM такси за 12 месеца и безплатна доставка.

Касови апарати и фискални принтери с данъчен терминал от Димакра ЕООД - Варна.

"ДИМАКРА" е създадена през 2001г. с основен предмет на дейност продажба и сервизно обслужване на фискални и нефискални устройства, електронни везни и консумативи, както и системи, предназначени за автоматизиране на информационното обслужване на търговските обекти-магазини, ресторанти, складове и др. В обсега на предлаганите услуги се включва комплексно счетоводно обслужване и фирморегистриране.

Касови апарати на ниски цени за всеки търговски обект

Ние от фирма Профинанс Консулт Д ЕООД се славим с най-ниски цени на касови апарати и електронни везни.При нас винаги можете да разчитате на бърз и качествен сервиз за вашите фискални и нефискални устройтсва.Всеки търговец може да се възплозва от нашите комплексни услуги консултация относно отваряне на търгвоски обект закупуване на касов апарат и водене на счетоводните услуги за неговата фирма.

Тек Електроникс - касови апарати

Фирма Тек Електроникс се занимава с продажба на фискални устройства. Касови апарати и фискални принтери може да закупите както онлайн на адрес http://tek.bg, така и в магазините в Пловдив, Бургас и Девин.

Слот Еоод - Компютри и периферия

Фирмата стартира с основна дейност продажба и сервиз на компютърна техника, която впоследствие разшири с голям набор допълнителни услуги свързани с компютърната техника.
Предлагаме следните услуги:

-Дизайн и изработка на фирмено лого
-Дизайн и изработка на визитки, фирмени бланки, брошури
-Продажба и поддръжка на касови апарати
-Продажба и ремонт на компютри и лаптопи
-Продажба и ремонт на принтери
-Продажба и поддръжка операционни системи и складови програми
-Счетоводно обслужване и консултации
-Зареждане на тонер касети, продажба на тонер касети и глави за

Разпространи съдържание