Керамоти

"Белвю апартмънтс" - комфортни, напълно обзаведени ваканционни апартаменти в Керамоти, Гърция

Керамоти е между най-добре запазените тайни на Северна Гърция. Разположено на малко живописно полуостровче на почти равни разстояния между Кавала и Ксанти, за много десетилетия малкото рибарско пристанище е оставало извън туристическия поток, макар че именно от него тръгва краткия ферибот за остров Тасос.

С огромните площи от фин златист пясък и тюркоазено сините, кристално чисти води на Егейско (Бяло) море, със своите тихи улици, далеч от шума на пренаселените курорти, Керамоти е идеалното място за семейна почивка.

Обзаведени комфортни апартаменти в Керамоти, Гърция

Добре дошли в Керамоти, Гърция - най-хубавия плаж на Балканите!

Доскоро малко рибарско селище и транзитен пункт, от който туристите се отправят с ферибота до о-в Тасос, през последните години Керамоти, префектура Кавала, се превърна в атрактивна дестинация за семеен и екотуризъм.

Почивка в Керамоти, Гърция

Почивка на море в Гърция. Апартамент под наем в Керамоти. Голям и напълно обзаведен апартамент, намиращ се близо до плажа и пристанището на Керамоти. Идеална възможност за почивка на море в Гърция за 1 или 2 семейства. Апартаментът е разположен само на няколко километра от легендарния и неповторим остров Тасос, до който може да се пътува с ферибот.

Разпространи съдържание