кожа

Грим

Ако Вие сте жена, която държи да изглежда добре и се интересува от правилните начини за гримиране и от това какъв грим е най-подходящ за нея, то на този адрес ще откриете всичко, от което се нуждаете.

Моите обувки

Магазин за дамски и мъжки обувки от естествена и изкуствена кожa
Голямо разнообразие от модели и цени.Абитуриентски рокли и чанти.Заповядайте при нас.
Всеки регистриран потребител получава отстъпки.

Здравословен магазин "Диетико"

ЗДРАВОСЛОВЕН МАГАЗИН СОФИЯ жк.Люлин3

При нас може да намерите и закупите на ниски цени, диетични и диабетични храни, етерични масла, ароматерапия, природна фитокозметика.Представителен магазин на шоколадена фабрика Милмекс!

Ретинол – Грижа за кожата с витамин А. Серия продукти против бръчки

Когато кожата ни има нужда от продукти срещу бръчки, Витамин А е идеален за възстановяване на кожата, загрубяла от продължително излагане на слънце. Фирма ЕКС 22 предлага RETINOL-X Anti-aging eye lift. Формулата работи в деликатната околоочна зона, за да стегне и премахне фините линии, премахне “пачи крак” и да редуцира подочна подпухналост. Продуктите на RETINOL-X действат нежно и безопасно, подобно на ефекта на botox намалява свиването на мускулите. RETINOL-X Anti-aging eye lift възстановява естественото сияние на кожата, за младежки вид и осигурява дълготрайна хидратация за по-мека кожа.

ОБУВНА ФАБРИКА ШУУЗ

Производство на мъжки и дамски обувки.Oбувна фабрика Шууз е с дневен капацитет от около 200-300 чифта.Всеки сезон се разработват и пускат на пазара по 50-60 нови модела съобразени с последните модни тенденции.Съотношението цена-качество прави нашите обувки,предпочитана марка на пазара.Фирмата произвежда обувки от висококачествени естествени материали.Нашата основна цел е задоволяване изискванията на нашите клиенти.

Разпространи съдържание