копирни машини

Тонери

Тонери и мастила, различни консумативи и аксесоари за принтери и плотери, оригинални и не-оригинални тонер касети, рециклиране на тонер касети. Лазерни принтери и лазерни многофункционални устройства.

Тонер Дайрект

Дейността на Тонер Дайрект България включва всички видове услуги, необходими за правилното рециклиране на ИУЕЕО. Отпадъците се събират по региони, транспортират и рециклират своевременно, съгласно всички технически изисквания. Продуктите, получени при рециклиращия процес се връщат в производствения цикъл, а оставащите отпадъци се третират в съгласие с изискванията на законите. Ние приемаме за рециклиране широка гама изделия (компютърна и комуникационна техника, домакински електроуреди) от бизнес и домашни потребители, общини, болници и училища.

Експерт плюс - Офис-техника, консумативи, сервиз

Продажба на офис техника – нова и втора употреба, от утвърдени търговски марки -компютри, принтери, копирни машини, скенери. ЕКСПЕРТ ПЛЮС извършва гаранционен и извънгаранционен сервиз, продажба и поддръжка на софтуер, гарантирано презареждане на тонеркасети за лазерни принтери, копирни машини и факсапарати и глави за мастиленоструйни принтери.

Ремонт на компютри, лаптопи, монитори, факс апарати, копирни машини

Фирма ЛМ Сервиз се занимава с гаранционно и извънгаранционно обслужване на ЮПС-и, монитори, преносими и стационарни компютри, принтери, мултифункционални устройства, прожектори, доставка на резерви части и акумулаторни батерии. Фирмата има открити центрове в почти всички големи градове на България и е оторизиран сервиз на SONI, ACER, PHILIPS, IBM LENOVO, APC, XEROX, BROTHER, POINT OF VIEW, MAG, PROVIEW и други.

Ортес ООД предлага поддръжка за Вашата техника

Ако търсите сервиз за Вашата техника, отговорът е Ортес ООД! Фирмата е оторизиран сервизен и търговски партньор на Konica Minolta. Извършва гаранционна и извънгаранционна поддръжка за всички модели копирни машини и лазерни принтери Minolta и Konica Minolta. Сервизните услуги се предлагат с договр за поддръжка или на повикване.

Разпространи съдържание