куриерски услуги

Карго услуги

Нуждаете се от качествени куриерски услуги които да покриват територията на цялата страна ? In Time е куриерска фирма оперираща в страната от над 20 години.

ОЙРОШПЕД АД - транспорт, спедиция, логистика и куриерски услуги

ОЙРОШПЕД АД предлага услуги в областта на транспорта, спедицията и логистиката, както и куриерски услуги за страната и чужбина. В сътрудничество с над 500 партньора организацията осигурява гъвкава логистична мрежа за превоз на комплектни и групажни пратки до всяка точка на земното кълбо.

Дейността на компанията е разделена в четири дъщерни дружества, които работят интегрирано в рамките на ОЙРОШПЕД Груп – Ойрокуриер ЕООД, Еуроспед ЕООД, Еурохъб ООД и Ойролог ЕООД.

Лео експрес

От 1-ви Август 2012 година фирма „Лео Експрес” ЕООД предлага на своите клиенти опцията да доставят своите пратки до 00:00 часа в централния разпределителен хъб в квартал „Орландовци” ул.Планинско цвете 1. Пратките ще пътуват същата вечер и ще бъдат разнесени спрямо графика на обслужване на населените места.
Заявки за куриер в рамките на град София на национален номер 0700 102 11 ще бъдат приемани до 21:00 часа,като ще бъдете посетени от куриер,който ще вземе Вашите пратки от посочения адрес.

Разпространи съдържание