кутии

Панделки, кутии, торбички, сатен, картички - Uau.BG

UAU.BG е сайт занимаващ се с продажба на ръчно изработени картички, панделки, кутии, торбички, тишу хартия, рафия, органза, опаковъчна хартия и разнообразие от декоративни и скрапбукинг материали. Онлайн магазин УАУ.БГ предлага на своите клиенти богата гама от ръчно изработени картички, луксозни кутии и огромно разнообразие от текстилни панделки. УАУ.БГ набляга силно на ръчно изработените артикули.

Офсетов печат, флексопечат от ДИКОВ 90

Фирма "Диков 90" - проектиране на гъвкави опаковки и изработване на фотополимерни клишета за флексопечат. Офсетов печат. Работи в Пловдив, Асеновград, София и цяла България. Дизайн и печат на рекламни материали – визитки, брошури, етикети.

Фирмата предлага пълен набор фотополимерни клишета за флексопечат, тампонен печат, както и спомагателни реклмани материали - компресивни подложки, монтажно и самозалепващо фолио, двойнозалепващи лепенки, етикети. Дизайн и печат на брошури, визитки.Екип специалисти в графичния дизайн са на Вашите услуги.

Рекламна агенция

Бранд Вижън ЕООД предлага следните видове услуги:
Външна реклама-светещи и несветещи табели,обемни букви,неонови реклами,реклами със светодиодно осветление,информационни табла и др.Широкоформатен печат върху разични видове медии и плоскости,като винил,пвц фолио,канаваца,текстил,хартия,композитен материал,стъкло и др.Надписи и графики от пвц фолио.Предлагаме професионален монтаж на различни видове фолио,брандиране(облепване) на автомобили и витрини,гаранционна подръжка и др.Доставка и монтаж на фолио за прозорци.

Онлайн магазин за електроматериали

Online магазин на ОБО БЕТТЕРМАНН за електроматериали. Всичко свързано с електроинсталацията на едно място – протичане на ток, прехвърляне на данни, контрол над енергията.

Разпространи съдържание