куче

Сайтът за теб и твоето куче

Намери другар на твоето куче в игрите и разходките! Включи се в регионалните форуми! Научи полезна и любопитна информация за животните! Направи дневник на кучето си!
Намери необходимото в каталога ни! Купи или продай любимец! Спечели награда от конкурсите ни! Намери нови приятели с интереси като твоите! И най-важното - забавлявай се!

Голдън Ретривъри

Клубен развъдник регистриран под FCI N. 80/10.
Кучетата в развъдника са с валидни родословия, направени всички изследвания за генетични заболявания и множество оценки от изложби.
Развъдника се намира в София, за повече информация, посетете сайта ни.

Хотел за кучета

Кучкарник и хотел за всякакви породи кучета. Предлагаме дресировка и обучение. Хотела се намира между село Твърдица и град Бургас. Разполагаме със всички необходими хигиенни и санитарни условия.

Пекинез-всичко за вашият любимец

Това е сайт за породата Пекинез и Ши тцу- хранене, грижи, обучение,поведение,ваксини,за козината,за ноктите,за ушите,за учите,снимки,форум...

Мопса Марсел

Заповядайте в света на мопсчетата!

Това е сайт в които ще намерите полезна информация за породата.Как да се грижите, храните,възпитавате,отглеждате вашите сладури и много други неща, които ще направят живота на мопсчетата по-добър.

Разгледайте снимките и видеото, играйте на игрите... Вижте филмите, запознайте се с останалите кученца.

Научете новостите!

Коментирайте статиите, задайте въпрос, посъветвайте ни.

Безплатна база данни за домашни любимци

За да притежава регистрация Вашият домашен любимец в Балканска база данни за идентификация, е необходимо да отговаря на едно единствено условие - имплантиран микрочип /транспондер/. Манипулацията се извършва при ветеринарен лекар или специалист по имлантиране, отнема няколко минути и е безболезнена. Процедурата се счита за напълно безопасна поради изключително ниският риск от нежелани реакции, приблизително 1: 40 милиона.

Разпространи съдържание