машини под наем

Машини и оборудване под наем

Фирма Рентекс е лидера при отдаване на строителна техника под наем, лека механизация под наем, машини и оборудване. При нас може да наемете различни видове машинки :
машини за обработка на бетон : пердашки, фрези, фугорези, мастари, вибромастари, миксери за бетон, бетонобъркачки, машини за отнемане на ниво от бетона ;
машини за рязане на бетон, асфалт, плочки и строителни материали : резачки, работни маси, фрези, фугорези, ъглошлайфове, циркуляри ;
техника за пробиване и къртене : перфоратори, къртачи, бормашини, винтоверти, свредла ;

Машини под наем

Онлайн портал №1 за наем на строителна техника и оборудване. Над 500 артикула от къртач и прахосмукачка до генератори или специализирана тежка механизация. Всичко на едно място за Вашия ремонт, поддръжка и цялостно строителство.

Професионална почистващи машини за Вашия бизнес

"П и П мениджмънт" ЕООД е оторизиран вносител на професионална почистваща техника, професионални почистващи препарати, консумативи за почистване, резервни части и инструменти за почистване.

От скоро, поради нуждите на пазара предлагаме нова услуга: машини под наем. Услугата се предлага с доставка при клиент, обучение, изработка на метод на почистване и вземане от място. По този начин клиентът няма грижа за почистването.

Разпространи съдържание