мол

Онлайн магазин за фотоапарати и компютри

Лаптопи, компютри, фотоапарати, аксесоари и всички видове техника и консумативи в онлайн магазин Mallbg.com . При нас ще намерите неповторимо разнообразие от съоръжения и техника на невероятни цени. Заповядайте!

MyMall.BG – първият онлайн МОЛ в България

MyMall.BG обедини много браншове и стоки за пазаруване, като това създаде една уникална възможност за потребителите да намерят всичко нужно под един покрив, като същевременно с това имате избор да изберете от кой търговец или магазин ще закупите даден продукт, както е и в един истински МОЛ. Тук ще намерите дрехи, мебели, техника, компютри, еротични стоки, храна, компютри, козметика, книги, бижута, подаръци, играчки, бебешки стоки и още много други. А докато пазарувате, можете и да хапнете в МОЛА, чрез уникалната ни услуга за поръчка на храна

Магазини в София

"Магазини в София" е място посветено на пазаруването в град София. Актуална информация за коректните / некоректните търговци в града. Мнения на потребители. Тук ще намерите информация от първа ръка за това къде клиентите са останали с най-приятни впечатления относно пазаруването си. Друго, което е характерно за "Магазини в София" е кратката история на някои основни понятия като "мол", за да можем все пак да сме информирани относно това, откъде прозихождат, например, термините за местата, които посещаваме и как са били употребявани в миналото.

Carissima- бижута с диаманти

Карисима е на пазара за бижута от началото на 90-те години на миналия век. Компанията е специализирана в предлагането на бижута със скъпоценни камъни и диаманти. Занимава се също така с търговия с диаманти с инвестиционна стойност, които притежават сертификат от европейския диамантен център в Антверпен – Белгия. Там основателят на компанията е преминал обучение в продължение на 2 години.

гр. Пловдив
ул. "Съборна" 2
тел.: 0885 / 205 196 ;
032 / 265 319

Сиенит Инвест ООД

Търговски център Форум Тракия разполага с разнообразие от магазини с всякаква насоченост. Форум Тракия е с 13 000 кв. м. площ и капацитет над 120 магазина. Това е обещание за най-различни покупки и забавления. Комплексът се намира на комуникативно място в квартал Тракия и разполага с ресторант Форум, коктейл бар Murano, детски център Ян Бибиян, студио за танци Dance to the max, шивашко ателие Стефи стил, магазин за дамско бельо Viktoria, аутлет Fashpoint, магазин за български стоки Мими, както и най-големият магазин Denzel.

Разпространи съдържание