натурални

Възможност за отлично здраве

Благодарение на доказаната сила на билките и на предимствата на съвременните технологии, компания Vision International People Group разработва и предлага висококачествени Биологично активни добавки към храната, натурална козметика и др.
Компания VISION работи съвместно със Световната Здравна Организация.

Хранителни добавки

Производство на натурални хранителни добавки - “Буров” ЕООД. Предлага на пазара над 70 вида хранителни добавки с различна насоченост. Продуктите на фирмата се разпространяват чрез аптечните складове, аптеки и дрогерии , където винаги има компететни сепиалисти, които да Ви обяснят за действието и приложението на хранителните добавки на „Буров” - ЕООД.

Високо качествени добавки

Естествени екологични хранителни добавки в помощ на сърцето и мозъка. Водят много положителни ефекти със себе си и са силно препоръчвани за хора в стрес и в моменти на отслабване на организма.

Хранителни добавки с висока полезност

Натурални добавки към храната за хора, които се чувстват отпаднали. Препоръчвани за хора подложени системно на силни физически и психически натоварвания. Засилват целия организъм.Екологични хранителни добавки допринасящи за оптимална работа на важните органи и цялостно на организма. Особено подходящи за пушачи и боледували. Опитайте и сами ще се убедите.

Натурална козметика, био продукти

Био магазин за натурална козметика и естествени био продукти, кафе, чай и биологични съдове. Всичко за вашето здраве за цялото семейство. Уверете се сами от качеството и ефекта, който е доказан от времето и опита на нашите специалисти!

Разпространи съдържание