наука

Социална мрежа за новини

Социална мрежа за споделяне, оценяване и коментиране на новини и информация. Възможност за прикачане на снимка към всяка една новина. Статии от Бългасрия и светът подредени по многобройни категории.

Obsht.com

Социална мрежа за новини и статии. Може свободно да добавяте, представяте, споделяте, коментирате и оценявате новини и информации.
В Общ. можете да оставяте линкове към интересни видеа и снимки.

Възможност за отлично здраве

Благодарение на доказаната сила на билките и на предимствата на съвременните технологии, компания Vision International People Group разработва и предлага висококачествени Биологично активни добавки към храната, натурална козметика и др.
Компания VISION работи съвместно със Световната Здравна Организация.

Всичко за Науката

В този сайт ще намерите материали, които ще ви помогнат по лесен и приятен начин да се запознаете с учебното съдържание по редица предмети също така намерете информацията която търсите.

UFO

Научен сайт за НЛО,космос,извънземни и странни явления. Това е най-известният и уважаван сайт за НЛО в България. Сайта притежава свои научни открития и база за изследване на НЛО и странни явления. На сайта ни също така ще откриете и уникална фото галерия със снимки на НЛО и извънземни същества, направени от очевидци. Тъй, като ние притежаваме изследователски бази и з цял свят можем да ви предложим, да наблюдавате за НЛО в реално време.

Разпространи съдържание