плевен

Алуминиева и ПВЦ дограма, охранителни ролетки, щори - ПРИМА ООД

ПРИМА ООД - Плевен - производство и монтаж на врати и прозорци от алуминиеви и ПВЦ профили, изработка и монтаж на вътрешни и външни ролетни щори, изработка на охранителни ролетки.

Алтер ЕООД

Продажба и сервиз на комютърна техника. Нова и втора употреба. Работим с активно с Hewlett Packard, DELL, Canon, IBM, ASUS, Microsoft и др. Абонаментно сервизно обслужване на фирми. Изграждане на компютърни мрежи и комуникационни решения. Мрежи с домейн организация предимно с Microsoft продукти. Презареждане на тонер касети за лазерни принтери. Фирма Алтер ЕООД е представител на Kaspersky Lab. за Плевен и региона. Като допълнителни дейности предлагаме - Изработка на Интернет сайтове, включително с бази данни, Проектиране и изграждане на системи за видеонаблюдение.

Никола Алексиев-ирисова диагностика

"Никола Алексиев предлага лечение на:
-Алергии, Апандисит, Артрит,
-Анемии от различен произход,
-Бронхиална aстма, Безплодие,
-Бронхити и Бронхопневмонии,
-Подготовка на бременни за леко раждане,
-Бъбреци, мехлем против бръчки,
-Варикозни рани, Високо кръвно,
-Вода в коляното, Възпалени венци,
-Гинекологични заболявания,
-Главоболие, Диабет (сваля захарта),
-Екземи, Епилепсия, Заекване,
-Забавен растеж, Сомнамбулство,
-Изкривяване на гръбначния стълб,
-Камъни в жлъчката, Кръвоизливи,
-Косопад, Коксартроза, Мигрена,
-Болезнена менструация,

ППК "Кортен"

ППК "Кортен" е една от водещите кооперации, утвърдена като лидер в производството на грозде и лозов посадъчен материал.Кооперацията произвежда над 30 десертни и винени сортове лози. Широко застъпени са винените: Каберне, Мерло, Мавруд, Памид, Димят, Червен Мискет, Мискет Отонел и десертни: Дунав, Плевен, Болгар, Брестовица, Марица, Кардинал, Велика, Хамбургски Мискат, Молдова и др.

Професионална гимназия по туризъм “Алеко Константинов” град Плевен

Професионална гимназия по туризъм “Алеко Константинов” град Плевен е с основна дейност професионално образование и обучение в сферата на туризма. Участва в разработване и прилагане на учебни планове и програми за различни форми на обучение и в международни проекти по програми на Европейския съюз. На учениците се осигуряват знания за професионална и практическа подготовка, както и задължителен ресурс от чуждоезикови знания и комуникативни умения за качествено обслужване на практиката.

Магазини Първи петли - търговия с алкохол и тютюневи изделия

Първи петли е верига от магазини за продажба на алкохолни и тютюневи изделия. Разполагаме със сериозен асортимент от български и вносен алкохол, директно от вносителите и производителите, безалкохолни напитки – български и внос, цигари и други тютюневи стоки, оригинални захарни изделия, уникални подаръчни комплекти, ароматни свещи, вестници и списания и други. Ще откриете магазини Първи петли в Плевен, Велико Търново, Габрово, Монтана и Враца.

Разпространи съдържание