покриви

ремонт на покрив от www.etlubo.com

Ремонт на покрив и надграждане. Саниране на сгради и хидроизолация, Тенекеджийски услуги, топлоизлоция. 0894 29 27 51 Ремонт на покрив и надграждане. Саниране на сгради и хидроизолация, Тенекеджийски услуги, топлоизлоция. 0894 29 27 51 Ремонт на покрив и надграждане. Саниране на сгради и хидроизолация, Тенекеджийски услуги, топлоизлоция. 0894 29 27 51 Ремонт на покрив и надграждане. Саниране на сгради и хидроизолация, Тенекеджийски услуги, топлоизлоция. 0894 29 27 51

Ремонт на покриви,хидроизолаци

# * Ремонт на покриви.*
# Изграждане на нови покриви.*
# Направа на капандури,навеси.*
# Преустроиство и изграждане на тавански помещения.*
# Хидроизолаций с български и вносни материали.*
# Изолаций с битумни керемиди.*
# Тенекеджиски услуги с медна и поцинкована ламарина на олуци.*Безшевни олуци.
# *Отстраняване на течове-100% Гаранция
# Довършителни ремонти.
# *Шпакловки
# *Гипсокартон.
# *Боядисване с латекс.
# *Фаянс,теракот.
# *Топлоизолаций,саниране,мазилки.
# *Къртене и извозване.

Покривни конструкции от Тето

Тето Мастер е първенец в производството на метални керемиди и метални покриви по собствена технология с поцинкована, галванизирана стомана. Дългогодишна технология производство на водосточни тръби, монтаж на различни видове покриви: система Фалц, метални керемиди и прочие. Монтаж и демонтаж, боядисване на място или фабрично, ремонт на покриви.

Битутех ЕООД Варна

Фирма БИТУТЕХ предлага хидроизолации в основи, хидроизолации на покриви,изработка и монтаж на обшивки и окомплектовки за всякакви тенекеджийски нужди (улами, страници, бордове, калкани),изграждане на нови покривни конструкции, ремонт на стари покривни конструкции.
www.bituteh.com

Адрес: гр. Варна, ул. "Тролейна" № 2, офис 27
Тел. факс: 052-601-430
Моб:0894603261

Ремонт на покриви

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ от "Покриви" ЕООД - Ремонти на покриви, покривни ремонти, поправка на покриви, хидроизолация, улуци и тенекеджийски услуги. Предлагани от нас услуги вижте в сайта.

Петпром - дървени къщи, беседки, навеси

Произвеждаме уникални конструкции и изделия от дърво – дървени къщи, беседки, навеси, покриви, перголи, тераси, конструкции, интериор, екстериор и слепени греди. Нашите продукти са с високо качество и внимание към детайла.

Ремонт на покриви от Валфорс

След ремонт сигурно имате нужда от къртене и извозване? Това което ви предлагаме ние е кърти чисти извозва услуга на супер цена! Разгледайте нашият сайт за качествен ремонт на покриви!

Разпространи съдържание