почивка на планина

Почивка на море и на планина в България. Хотели и хижи в България.

PureBulgaria.net е туристически портал за България на 5 езика. Тук може да намерите информация за хотели в България, както и хижи, къщи за гости и много забележителности от България. Изберете къде да почивате - на море в България или на планина в България. Всички градове в България. Църкви, манастири, крепости и музеи в България. Актуални новини от България. Туристически оферти и недвижими имоти в България. Прогноза за времето в България.

Туризъм и места за почивка

Почивка и туризъм в България, Европа и света. Актуални туристически дестинации и горещи оферти за почивка. Интересни статии, пътеводители и топ класации на различни туристически места и обекти. Голям каталог с хотели, къщи за гости, вили и хижи в България. Екскурзии и почивка в Гърция, Турция, Италия, Испания, Германия, Белгия, Холандия, Франция, Англия и др. Предложения за пътуване и почивка на море или на планина в китни български градчета, курорти, села, интересни маршрути и природни забележителсности.

Хотел Севтополис

Хотел Севтополис се намира в град Павел Баня. За гостите на комплекса са на разположение ресторант с тераса, лоби бар, безплатен паркинг, безжичен интернет. Хотелът предлага 58 стаи и 4 апартамента с тераси и прекрасна гледка към Стара Планина и Средна гора.

Разпространи съдържание