ринопластика

Блог за операция на носа

Блог за пластична и естетична хирургия. Процедури при операция на носа. Съвети и препоръки при предприемането на важни и рисковани пластични операции. Какви могат да бъдат очакванията и готови ли сме да предприемем този риск?

Д-р Атанас Стефанов. Ринопласитка. Септопластика

Сайт на д-р Атанас Стефанов, гл. асистент в УНГ клиника на Университетска болница -Стара Загора. Специалист с над 20 годинишен опит в диагностиката и хирургичното лечение на ушно-носно-гърлени заболявания. Прилага съвременни методи за безкръвно отстраняване на сливици и за лечение на хъркане и затруднено носно дишане. В областта на естетичната и пластичната хирургия извършва операции за корекция на нос (ринопластика, септопластика), на уши (отопластика), на клепачи (блефаропластика).

Клиника за пластична хирургия – д-р Страхил Ефремов

Здравейте, в нашата клиника може да се възползвате от различни пластични и естетични процедури, които да подобрят самочувствието ви. Не харесвате бедрата си? След раждане коремът е увиснал? Кърменето е деформирало гърдите ви? И куп други въпроси, чийто отговор ще откриете при нас. Персоналното ни отношение към всеки пациент е наше професионално правило и етично задължение.

Разпространи съдържание