системи

Уеб базирани системи за публично и вътрешно ползване.

Ние сме експерти в планирането, анализира, документирането, дизайна, разработката и тестването. В Гоплер ЕООД изработваме електронни магазини, социални мрежи, системи за подобряване на работните процеси в организацията, каталози, фирмени сайтове, презентационни и интерактивни приложения и много други.

ERP и CRM системи

ERP системи и CRM софтуер от ERPICRM ® с висока интерактивност, лекота на работа и бърз и сигурен достъп от цял свят. Спестете хиляди лева излишни разходи с бизнес системите точно за Вас.

Климатици

Вижте нашите страхотни предложения. Ние предлагаме климатици, соларни системи и мулти системи. Атрактивни цени и неустоими оферти. Всички класове климатици от високо качество и страхотни цени.

Доставка и сервиз на медицинска апаратура, системи, инструменти и консумативи - Трейдком ЕООД

Фирма Трейдком ЕООД е специализирана в доставката на медицинска апаратура, системи за водоподготовка, инструменти, консумативи и сервизна дейност.

Трейдком ЕООД е официален представител на водещи производители, чиито продукти отговарят на най-високите изисквания и стандарти за качество, надеждност и безопасност.

Благодарение на богатата продуктова гама и натрупания дългогодишен опит, ние можем да предложим на нашите клиенти комплексни и гъвкави решения, съобразени с конкретните нужди и изисквания.

Основната продуктова гама включва:

• стерилизационна апаратура

Солар технолоджи - Слънчеви инсталации, соларни колектори,климатици,отоплителни и ВиК инсталации, отопление за басейни, термопомпи,бойлери,най-добри цени

Солар технолоджи - БЕЗПЛАТНА ЕНЕРГИЯ ОТ СЛЪНЦЕТО! Най-добрата оферта за слънчеви инсталация за топла вода! Доставка, монтаж, гаранционен и следгаранционен сервиз на слънчеви инсталации,отоплителни и ВиК системи,отопление за басейни,термопомпи. Възползвайте се от икономичния и ефективен начин за подгряване на топла вода за битови нужди и намаляване на разходите за вашия бизнес. Със слънчевите системи Вие целогодишно можете да черпите топла вода за кухнята, банята и басейна. Слънчевите колектори напълно заместват всички останали варианти за стопляне на вода.

Алкор 9 - алуминиеви системи

Алкор 9 е на българския пазар от 2005 г. като доставчик на алуминиеви системи. През годинитеразширява дейността си и започва да се занимава с прахово електростатично боядисване. Модулите за прахово боядисване е оборудвана от водещи фирми в областта - Gema-Швейцария, Аtlas Copco-Белгия, Cts-Австрия и други.Официален дистрибутор сме на гръцките алуминиеви системи Alumil.

Разпространи съдържание