СОТ

Предоставяме широк спектър от охранителни услуги

От основаването си до сега АСО-Пирели помага на своите партньори да контролират и развиват бизнеса си с индивидуални решения в сферата на сигурноста и предлага голям спектър от охранителни услуги.

Мегара Секюрити

рофесионални решения за вашата сигурност - алармени системи, сот, видеонаблюдение, пожароизвестяване, контрол на достъп, oхрана, стоки, oхрана на стоки - проектиране изграждане гаранционен и абонаментен сервиз.

СОТ системи, контрол на достъп и видеонаблюдение, пожарна безопасност

Vangard предлага проектиране и изграждане на СОТ сигнално-охранителни системи, камери и системи за видеонаблюдение, интегрирани системи за сигурност, аудио и видеодомофонни системи, системи за контрол на достъп, пожароизвестителни и пожарогасителни системи.

УниПек ООД

Фирма Вадим ООД- СОД е с богат опит в сферата на охранителната и детективска дейност. Предлагаме професионална физическа охрана, СОТ, проучване на юридически и физически лица, монтаж на пожароизвестителни системи и системи за видеонаблюдение, икономическа защита и други. За упражняването на тези дейности фирмата притежава необходимите лицензи, разрешения и сертификати.

Ремонти, Довършителни работи, Техническа поддръжка

Основни, частични ремонти и техническа поддръжка на апартаменти, офиси, зажедения и жилищни сгради. Гипсокартон, Ел.инсталации, Ал и ПВЦ Дограма, Шпакловка, Боя, Фаянс, Теракот, Сот, Пожароизвестяване, Видеонаблюдение и др. Фирмата е съставена от млади и амбициозни професионалисти.

БАРС СОТ - Охрана, видеонаблюдение, пожароизвестяване, контрол на достъп, структурно окабеляване, домофонни системи

Охранителна фирма ” Барс ” е създадена през 1991 година. Дейността и е насочена в няколко основни области - физическа охрана, видеомониторинг, СОТ – охрана на обекти, терени, движимо и недвижимо имущество, физически лица, мероприятия, високопоставени личности, официални делегации. Проектиране, изграждане и поддръжка на системи за пожароизвестяване, видеонаблюдение, контрол на достъп, домофонни системи, структурно окабеляване.

СОД услуги

Боду СОД е охранителна фирма, която предлага проектиране, внедряване и поддръжка на охранителни системи със СОТ, системи за видеонаблюдение, охрана на юридически и физически лица, мероприятия, ценни пратки и имущество. Боду СОД е сертифицирана по ISO, а за качеството на услугите свидетелстват и многобройните обекти, поети под охрана и референциите от доволни клиенти.

Omega 7 - SOT

"Омега 7" ЕООД е фирма, задържала се дълги години в сферата на охранителната дейност. Тя предлага бързо, качествено и на добри цени поставяне на СОТ, видеонаблюдение и пожароизвестителна техника. Също така фирмата осъществява физическа охрана на обекти, охрана на мероприятия, охрана на ценни пратки и товари, както и лична охрана. Телефон за контакти и запитвания: 02/920 04 50, 0882 528 834.

Разпространи съдържание