строителна техника

Машини и оборудване под наем

Фирма Рентекс е лидера при отдаване на строителна техника под наем, лека механизация под наем, машини и оборудване. При нас може да наемете различни видове машинки :
машини за обработка на бетон : пердашки, фрези, фугорези, мастари, вибромастари, миксери за бетон, бетонобъркачки, машини за отнемане на ниво от бетона ;
машини за рязане на бетон, асфалт, плочки и строителни материали : резачки, работни маси, фрези, фугорези, ъглошлайфове, циркуляри ;
техника за пробиване и къртене : перфоратори, къртачи, бормашини, винтоверти, свредла ;

Булспедтрейд ЕООД - международен и вътрешен транспорт

Предлагаме всякакъв вид транспорт – автомобилен, жп, въздушен и воден, от и за цяла Европа, Близкия изток и ОНД. Извършваме транспорт на товари – опасни товари, извънгабаритни товари, групажни пратки, както и пратки изискващи АТА-Карнет. Предлагаме и услугите митническо агентиране, застраховка на товара, услуги със строителна и подемна техника.

Машини под наем

Онлайн портал №1 за наем на строителна техника и оборудване. Над 500 артикула от къртач и прахосмукачка до генератори или специализирана тежка механизация. Всичко на едно място за Вашия ремонт, поддръжка и цялостно строителство.

Строителни скелета и материали от Технопод

Фасадно скеле: Закупуване или под наем? Това е важен въпрос за всяка строителна компания или бригада. Въпросът има различен отговор, според мащаба на дейността и целите. Ако необходимостта, от ползване на скелето е еднократна и времето, през което ще го използвате е кратко, то ние Ви препоръчваме да наемете, вместо да закупите.

Строителна техника и машини

Онлайн магазин за строителна техника и машини от акумулаторни и пневматични инструменти. до бетонобъркачки, виброплочи и вибратори за бетон. Онлайн магазин за строителна техника и машини от акумулаторни и пневматични инструменти. до бетонобъркачки, виброплочи и вибратори за бетон.Онлайн магазин за строителна техника и машини от акумулаторни и пневматични инструменти. до бетонобъркачки, виброплочи и вибратори за бетон.

Разпространи съдържание