стъклопакети

Дограми на най-изгодни цени

Ние събрахме на едно място най-добрите PVC и алуминиева дограма, външни и вътрешни щори, комарници, врати и още услуги в сферата, за да ги предложим на Вас. Заповядайте в офиса на фирма Plast Market.

Най-качествената алуминиева и PVC дограма

Фирма Пласт Маркет е специализирана в производството и монтажа на PVC и алуминиева дограма в София. При нас Ви очаква високо качество на достъпни цени!

PVC и Алуминиева дограма

При нас ще намерите най-добрите марки дограма на най-ниските цени. Качественото и коректно отношение са гарантирани. Ако искате да бъдете обслужени внимателно и да се радвате на безупречна дограма, то ние сме хората към който да се обърнете.

Гаражни, блиндирани, интериорни врати, стъклопакети

Богат избор на блиндирани врати, интериорни врати, гаражни врати, индустриални врати, противопожарни врати, специални и други врати Ви предлага фирмата Евстатиев дорс ЕООД. Гаражните и индустриалните врати са от най-големия европейски производител- Hormann. Нашите врати могат да гарантират уюта на Вашия дом, лукса на Вашия офис или безопасността на Вашия гараж. За повече информация посетете нашите изложбени центрове. Доверете се на добрия опит, квалификация и познаване на пазара от фирмата.

PVC - Dograma

КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ ОТ СИЛНОТО СЛЪНЦЕ И ПРЕГРЯВАНЕ НА ПОМЕЩЕНИЯТА?

При жилища и офиси основна цел е в помещението да влиза колкото може повече естествена светлина, за да се намалят разходите за осветление. Заедно със светлината навлиза и много слънчева топлина, която е желана и е съществен принос за намаляване на разходите за отопление през зимата. Ако обаче помещенията са с южно или западно изложение, тази безплатна слънчева енергия води до прегряване и по-високи разходи за климатизация през лятото.

Алакс Дх ООД

Фирма Алакс ДХ е с предмет на дейност производство, остъкляване, доставка и монтаж на алуминиева,РVС дограма и стъклопакети. Разполага с изцяло оборудвана производствена база за тези дейности, както и със собствен транспорт.

Пиргос Пласт

Пиргос Пласт ООД се занимава с производство, доставка и монтаж на РVС и алуминиева дограма, стъклопакети, врати, прозорци, щори, ударо- и куршумоустойчиви стъкла, АL окачени фасади и покривни конструкции. Фирмата разполага с представителства в градовете Пловдив, София, Варна, Плевен, Русе, Хасково, Сливен и Велико Търново. Пиргос Пласт ООД е сертифицирана по ИЗО 9001 – 2000. Реализираме износ в Франция, Германия, Италия, Белгия, Швейцария, острови в Карибския басейн.
http://www.pirgosplast.com/

Дограмата за Вашия дом

Ние сме фирма с богати традиции, присъстваща на българския пазар вече 13 години. Занимаваме се с производство на дограма, стъклопакети, щори, гаражни врати. От 4 години навлезнахме и на пазара със строителството на съоръжение и изкопи.

Алпредо - производител на дограма и стъклопакети

Алумин Предо е компанията, седяща зад Алпредо – марка, която е позната като производител на дограма и стъклопакети. Дограмата е алуминиева на Exalco и pvc на Salamander. Алпредо реализира и монтаж на врати и щори, монтаж на окачени тавани, монтаж на окачени фасади, монтаж на стъклени витрини, полагане на фасадни облицовки, монтаж на парапети и реализиране на зимни градини.

гр. София, ул. “Н. Коперник” № 28-магазин 1 ; гр.Ботевград,бул.”Цар Освободител”№35А-магазин 2
0888687530-магазин 1 ; 0879404781 – магазин 2
02/9714418-магазин 1 ; магазин 2 – 0723/65 066

Разпространи съдържание