състезания

Aboutcars.bg

Aboutcars e нов сайт с много големи амбиции в света на четирите колела. Тук ще намерите актуални новини, снимки и водео материали свързани с автомобилите.

Формула 1 състезания

Запален почитател сте на спортните коли, на състезанията и пистите на Формула 1, искате да научите повече за историята на този спорт? Тогава посетете нашия уеб адрес и ще научите всичко по темата.

Различните видове спорт

На посочения адрес ще намерите много интересна информация свързана с различните видове спорт, които се практикуват, новини за последните състезания и спортни мероприятия, за най-известните спортисти и много други.

Българският картинг портал

Пълни и актуални новини за света на картинга. Подробна информация за всички писти, състезания, шампионати и пилоти в България. Отделна страница с подробна информация за всяка писта - местоположение, контакти, цени.

Форд Клуб България

Форд Клуб България е млад автомобилен клуб, който има за цел да обедини всички почитатели на марката в страната. Основната ни цел е приятелско отношение между всички в клуба, организиране на събития, свързани с марката - състезания по дрифт, драг и обиколки за време (time attack). За нашите редовни посетители и най-големи фенове предлагаме клубно членство, свързано с преференции при наши партньори.

Разпространи съдържание