танци

Performer.bg

Performer съществува, за да предоставя възможности. Целта му е да даде тласък на талантивите и да ги подкрепя в процеса на тяхното развитие като създава една постоянно развиваща се обменна среда и с времето се превърне в персонално студио на артистите, промоутърите и организаторите на събития в България.

Зала за танци Pretty Dance Hall

Зала за танци Pretty Dance Hall - уютна, стилна и много истинска!
Залата е с централно местоположение и разполага с всичко необходимо за провеждане на уроци, тренировки, репетиции и семинари по танци. Преподавателите и треньорите по различните видове танци са професионалисти, с богат опит.

Народни танци, народни хора и народни песни в школа "Фолклорика"

Народни танци, народни хора и народни песни в школа “Фолклорика".
Предлагаме уроци по народни танци, хора и песни за начинаещи и напреднали. Школата ни организира курсове за възрастни и деца в 9 различни танцови зали в София, Костинброд и Божурище. Уроците по народни танци и народно пеене могат да се провеждат, както в група, така и индивидуално.

Фолклорна програма от ансамбъл Чинари

Фолклорен ансамбъл Чинари ще направи Вашето тържество незабравимо! Организираме развлекателни програми за всякакви поводи, които включват уникални изпълнения на български народни танци, песни и инструментали. Изпълняваме и магичния обичай нестинарство под ритъма на тъпани. Организираме и уроци по народни танци.

Танцово студио Танцувай | Танци за всички възрасти

Tancuvai.com спортни латино танци, народни танци, модерен балет, салса, бачата, меренге, зумба фитнес, йога упражнения, хип-хоп, брейк денс и други. Студио Tancuvai.com за малки и големи, начинаещи и напреднали. ж.к. Люлин 10

Танцов клуб Кристал във Варна

Школа по спортни танци Кристал в град Варна предлага уроци по латино танци, танци за деца и индивидуални уроци по танци за всички възрастови групи. Клуб по спортни танци във Варна. Танцувайте с нас!

Dance with VeroniQue | Модерни танци и Джаз Балет

Модерни Танци и Джаз Балет с Вероника Братанова. Уроци по танци и модерен балет, хореография, танци софия, балет, танц, танцьор Заповядайте при нас и се забавлявайте!

Кидс Арт

Kidsarts e сайт, създаден с цел е да улесни развитието на таланти в ранна детска възраст и да помогне на родителите им в намирането на подходящо творческо занимание.

Уроци по танци

Школа по танци VeroniQue предлага разнообразни възможности за уроци по танци и балет на всеки, който желае да се научи на нов вид танц или просто да танцува през свободното си време. Ако искате да се забавлявате - заповядайте при нас! Независимо от възрастта - може да доведете и вашето дете :)

Разпространи съдържание