телевизия

MusicSpaceTV

Обичаш ли музика? Стани част от музикалната общност на България. Създай си профил! Гледай най-новите видео клипове! Всичко най-интересно от фестивалите това лято. Music Space помага на всички бързо и лесно да намерят и слушат любимата си музика, дори когато са в движение. Нужно е само да посетят чрез мобилния си телефон страницата на Music Space на адрес: http://live.mtel.bg
Посетете MusicSpace - първият дигитален лейбъл в България - платформа за разпространение и популяризиране на българска музика в уеб и мобилна среда. Няма да съжалявате :)

TV PLACE - "Гледай ТВ като удома си!"

Гледай всички български телевизии тук. Голям избор от музикални телевизии. Уебкамери. Не се изисква регистрация! Необходими са само най-новата версия на Windows Media Player и VLC Player за да гледаш! Приятно гледане!

Солидарност ТВ - Солидарност Единност Подкрепа

Българската народна телевизия.Излъчване на живо и записи от събития.
Продукти за здраве KRISTA G,През 20-те години Разруха българските пенсионери бяха изкупителната жертва в криминално,Элизабет Грэхем: Я надеюсь, что Вы не будете против того, чтобы я задавала Вам

Столичани в повече

Столичани в повече - фен блог. В блога може да намерите всички епизоди на "Столичани в повече", както и новини за сериала. Гледайте пропуснатите епизоди онлайн.

Хотел Делфин - Равда

Модерният хотел Делфин ви предлага незабравима почивка на метри от Черно море с красива панорама и луксозно обзаведени стаи за вашето спокойствие и комфорт.

Адрес: к.с. Равда
ул. Хоризонт №9

E-mail: hotel.dolphin@hotmail.com
Тел.: +359888679973
Факс: +359884694451

Хасково Новини

Хасково Новини е новинарски сайт са Хасково и региона. Сайтът е част от медиен консорциум, в който влиза още единствената ефирна телевизия за Хасково "Рекординг".

GlobalTelenet

GlobalTelenet e компания специализирана в областта на телекомуникационните и иновативни технологии. Дейността ни обхваща внос и дистрибуция на оборудване IPTV, VoIP, телефонни централи, point to point, point to multi point и др.

Изграждането и планирането на телекомуникационни мрежи, администрацията на ИТ и телеком инфраструктура, разработката на билинг системи, CRM, data warehouse, provisioning, voice and video processing, изграждане на техническа инфраструктура – сървъри, мрежово оборудване и др. софтуер, хардуер, пряко свързан с дейността на телекомуникационните услуги.

Разпространи съдържание