топлоизолация

Топлоизолация

Топлоизолация и саниране от фирма Енерджи Хаус ЕООД. Фирмата разполага с квалифицирани служители и използва само най-висококачествените материали за полагането на топлоизолация, осигуряваща максимална енергийна ефективност.

Саниране чрез алпинисти и топлоизолация

Саниране и топлоизолация на сгради от фирма Енерджи Хаус – опитни алпинисти и работници ще се погрижат за Вашия уют и комфорт. Нормативна уредба за цялостно саниране на блока Ви. Достъпни цени за услугите.

Хидроизолация на покрив

Професионална хирдоизолация на покриви от Енерджи Хаус ЕООД. Полагане на безшевна и рулонна хидроизолация с употреба на най-качествените материали. Гаранции за отговорното отношение на нашите служители и извършването на качествен ремонт на покриви.

Алпинисти, Топлоизолация

Алпинисти, Саниране и Топлоизолация. Алпинисти ООД предлагат навременни, качествени и професионални услуги, независимо от какво имате нужда: хидроизолация, топлоизолация, саниране, почистване на сгради и др.

Вътрешни ремонти и сухо строителство

Услугите, които предлагаме са , изграждане на системи от сухо строителство, различни видиве облицовки, зидария, водопровод и канализация, мазилки и шпакловки, замазки, къртене и извозване на отпадъци, различни видове монтажни дейности и др.
bE

Алпсофия- качествената топлоизолация от алпинисти и на скеле

Фирмата ни предлага професионални фасадни решения от квалифицирани майстори и алпинисти. Полагането на топлоизолация се изпвършва с висококачествени материали за фасадно саниране.Всички материали, които използваме са с гарантиран произход от фирми водещи в сферата на топлоизолациите.

Алпексперт груп - промишлени алпинисти извършват саниране, почистване и монтажи

АЛПЕКСПЕРТ ГРУП е специализирана в работата на височина по индустриален алпийски способ (ИАС). Фирмата работи с квалифицирани по системата на АРАС промишлени алпинисти и изпълнява редица строителни, довършителни, ремонтни и почистващи услуги.
Сред основните дейности, които компанията извършва, са монтаж на топлоизолационни системи, почистване и поддръжка на стъклени, каменни и окачени фасади, работа по метални конструкции, височинни монтажи и демонтажи.
Алпексперт груп ООД е атестирана от АРАС да извършва обучения на хора за работа на височина по алпийски способ.

Саниране > Топлоизолация - София

Топлоизолации - гр. София.
Приоритет са ни топлоизолациите посредством алпийски способ и използването на всякакъв вид скеле за саниране на сгради.
Начина ни на работа включва следните операции:

  • Лепене
  • Дюбелиране
  • Поставяне на стъклофибърна мрежа
  • Ъглови профили
  • Шпакловка
  • Грунд мазилка

сухо строителство , довършителни ремонти

сухо строителство , довършителни ремонти

Гипсокартон – преградни, предстенни обшивки, тавани, трегери, колони, овали, арки, куполи, ниши, скрито осветление, декоративни фигури и други нестандартни
Тавани – растерни таввани, хънтар дъглас, пвц и други
Топлоизолация
Шпакловки
Мазилки
Зидане
Къртене – чистене, извозване
Латекс
Ламинат
Теракот, гранитогрес, фаянс
Всичко за банята, монтаж мивки, вградени казанчета и други
ВиК

, основни ремонти , цени по договаряне , качество

Саниране и изолация

Искате ли да живеете спокойно. Изолация ком Ви предлага саниране и изолация на къщата или апартамента.
Цялостно саниране на жилища. Поставяне на вътрешна изолация, външна изолация, топлоизолация. Инвестирайте във Вашият комфорт и икономия на електроенергия.

Разпространи съдържание